Skip to content

TANKCSAPDA – Itt az új videoklip: Liliput Hollywood

Február 29-én Innsbruckban startol majd a Tankcsapda tavaszi Európa-turnéja, Magyarországon pedig idén csak 11 kiemelt koncertjük lesz.

A tavaly kiadott Liliput Hollywood album címadó dalához készült el a Tankok friss klipje – ismerkedj meg vele!


www.facebook.com/Tankcsapda

„Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött a debreceni Tankcsapda. A 2019-ben 30 esztendős zenekar több kiemelt eseménnyel is előrukkolt a jubileumi évben – tripla budapesti buli, körszínpados aréna koncertek, sőt még egy kaliforniai miniturné is belefért az ünneplésbe. Amerika már ismerős terep a triónak, a 2015-ös USA-Kanada és a 2017-es New York-Toronto kör után a zenészek immáron harmadszor koncerteztek az Egyesült Államokban.

Ezúttal két helyszínen, a San Franciscói DNA Lounge-ban, illetve a Los Angeles-i Whisky a Go Go-ban találkozhatott velük a közönség, ahol a 2015-ös bulijuk sikere után már visszatérő vendégnek számítanak. A banda a rockzene melegágyaként emlegetett legendás hollywoodi klubban tartotta a születésnapi koncertjét, amit élőben követhettek a Youtube-on idehaza a rajongók.”


TANKCSAPDA – Liliput Hollywood (a 2019-es Liliput Hollywood albumhoz)


2020 folyamán nem turnézik Magyarországon a Tankcsapda, lesz viszont 11 kiemelt nagykoncertjük, melyek közül háromnak a helyszíne a Budapest Park lesz – ráadásul tematikus jellegű bulikat adnak majd május 1-jén, július 31-én és október 2-án.


Az első koncerten csak az 1999-ig megírt dalaikból válogatnak, a másodikon a kétezres években született dalokból, az őszi koncerten pedig az utóbbi évtized nótái kerülnek majd terítékre. A ‘Legyen mindig péntek’ bulikra öt-öt dalt a közönség szavazhat majd be (szigorúan az adott korszakból).

Hazánk legnépszerűbb rockzenekara – a háromtagú Tankcsapda – a hármas szám jegyében, a tavalyi 30 éves jubileuma után idén három részletben vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének.

Május 1-jén a Tankok az 1989-től 1999-ig megjelent dalaikat hozzák magukkal – olyan korszakalkotó rockhimnuszok születtek ekkor, mint a Baj van, A legjobb méreg, A Rock & Roll rugója az Egyszerű dal vagy a Fiúk ölébe lányok.

Július 31-én a Tankok a 2000-től 2009-ig megjelent dalaikat hozzák magukkal. Olyan korszakalkotó rockhimnuszok születtek ekkor, mint az Ez az a ház, az Adjon az ég, a Rock a nevem, vagy a Köszönet doktor.

Október 2-án a Tankok a 2010-es évek számaiból válogatnak – mint a Hatalom nélküli rend, a Köpök rátok, a Mi a f@sz van vagy az Alföldi gyerek – de a legutóbbi album dalai – a Liliput Hollywood, a Pattanások és szemüvegek vagy a Megölni engem – is fontos szerepet kapnak ezen az estén.


Hamarosan pedig Neked is lehetőséged lesz leadni a voksod, hogy a három évtized terméséből melyik TCS-dalokra zúznál legszívesebben!

A jegyértékesítés január 10-én 10 órakor indul. A három koncertre bérlet is váltható. A bérletvásárlók közül néhány szerencsés ráadásul személyes találkozót nyerhet a zenekarral – részletek hamarosan!”

Legyen mindig péntek – első évtized


Legyen mindig péntek – második évtized


Legyen mindig péntek – harmadik évtizedA Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw