STEEL PANTHER – Lexxi Foxx kiszállt a zenekarból, új szerelme van

Közleményben jelentette be a Steel Panther, hogy Lexxi Foxx basszusgitáros (Travis Haley) távozott a zenekarból

A 2020-2037-es nagy világjárvány mindannyiunkat érintett. Egyesek számára azonban megnyitotta a lehetőségek kapuit, és katalizátorként hatott arra, hogy megtalálják igazi hivatásukat az életben. Ez Lexxi története. Azért indította el mellékvállalkozását, a ‘Sexy Lexxi’s Prettiest Pets’-et, hogy a bezárások alatt összegyűjthessen elegendő pénzt a botox-kezelésére. De valami csodálatos történt. Lexxi rájött arra, hogy a háziállatok csinosítása fontosabb számára, mint az, hogy ő maga még szebb legyen. Felfedezett tehát egy még nagyobb szerelmet. Talán a legnagyobbat mind közül…


Lexxi úgy döntött, hogy szögre akasztja a tükrét, és inkább erre az újonnan felfedezett szenvedélyére koncentrál: a csúnya kutyák megszépítésére. Akárhogy is, közel 40 évnyi közös rockolás után, és miután a Steel Panther a Viper Roomtól a Wembley Aréna headlinerévé vált, nehéz szívvel – de nagyszerű heavy metal emlékekkel – búcsúzunk Lexxi Foxxtól. Szeretünk, és egy csodálatos jövőt kívánunk neked a kihúzott szemű csivavák világában!

A Steel Panther persze továbbra is nyomja majd a rockot. Meglehet, hogy sosem találunk majd olyan gyönyörű basszusgitárost, mint Lexxi, olyat azonban nem lesz nehéz találni, aki felér Lexxi toronymagas intellektusával.

Sok szerencsét… És viszlát Lexxi Foxx!https://www.youtube.com/watch?v=video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsteelpanther%2Fvideos%2F246337457054896%2F&show_text=0&width=600

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.