Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

STARDUST – Keresi új dobosát a budapesti dallamrocker csapat

Az AOR, melodikus rock vonalas budapesti Stardust még 2019 elején kötött szerződést az olasz Frontiers kiadóval, amely jelenleg az egyik legjelentősebb nemzetközi hard rock/metal zenéket gondozó cég, olyan legendás nevekkel a repertoárjában, mint a Whitesnake, a Uriah Heep, a Nazareth, a Stryper, a Dokken, a Toto, Alan Parsons, és persze számtalan fontos előadó az utóbbi négy évtized dallamrock színteréről.

A második albumán dolgozó Stardust most dobost keres.

Kedves Barátaink és Rajongók!

Minden év valahol az újrakezdésről és új tervekről szól.Nálunk sincs ez másképp, hiszen az idei évben új lemezzel fogunk jelentkezni és nemsokára stúdióba is vonulunk Dandó Zoli producerrel.

Emellett egy fontos hírt is kell közöljünk veletek. Egy éves közös munka után Vass Csabi dobossal elváltak útjaink.


A döntés közös megegyezéssel született volt, barátságban váltunk el egymástól. Ezt a pillanatot megragadva szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a zenekar keresi új, ambiciózus dobosát, akivel mind zeneileg, mind emberileg is megtalálhatjuk a közös hangot és akivel végig vihetjük a zenekar pályafutását. Végszóként szeretnénk megköszönni Csabinak az elmúlt évet, a közös élményeket és sok sikert kívánunk neki a jövőben.

A jelentkezéseket a stardusthungary@gmail.com címre küldjétek.Kérlek küldj egy rövid bemutatkozást, Facebook profilt és zenei referenciát, ahol látható vagy hallható vagy.www.facebook.com/stardustaor


A bemutatkozó Stardust album 2020 őszém jelent meg Highway To Heartbreak címmel, a legutóbbi klipjük pedig a Heartbreaker című Pat Benatar feldolgozásukhoz született meg. A videó ezúttal is Jimy J. Hollywooddal készült.

Az első lemez egyes dalainak megírásában részt vett Mark Spiro (Bad English, House Of Lords, Giant) és Tommy Denander is. Horváth Ákos zenekarvezető/énekes a Stardust fő hatásai közé olyan csapatokat sorol, mint a Def Leppard, a Winger, a Journey…

Ákos:Ezúttal szerettük volna, ha egy kicsit megtörik az a vonal, amit eddig csináltunk, újra a szokásos zenekari felállás és zúzás… valami mást és érdekeset szerettünk volna alkotni. Szóval, nem akartunk egy ugyanolyan klipet, mint az előző. Pont kapóra jött Jimy ötlete, aki tulajdonképpen csak engem képzelt el a klipben. A srácok a bandából pedig egyöntetűen belementek, amit ezúttal is köszönök nekik.

A klipben elrabolnak, különféle gyógyszerek hatására átváltozom és a végén szörny leszek, aki kiszabadul és megöli az elrablóját, aki egyben a szerelme is.

Schlovicskó Katalin maszkmester dolgozott rajtam, és nem keveset, hogy megfelelően hiteles legyen a végeredmény. A felvételek végén szó volt arról, hogy nagy poén lenne beállni pl. egy McDonalds drive-ba azzal a foszladozó arccal… de az egész napos forgatás után csak egy kád vizet akartam… úgyhogy nem voltam elég tökös gyerek…” (nevet)

STARDUST – Heartbreaker (a 2020-as Highway To Heartbreak albumhoz)
STARDUST – Highway To Heartbreak (a 2020-as album)


01. Runaway
02. Heartbreaker
03. Bullet To My Heart
04. Perfect Obsession
05. 2nd Hand Love
06. Shout It Out
07. Can’t Stop Loving You
08. Eye To Eye
09. Hey Mother
10. Blue Jeans Eyes (bónuszdal)
11. The River Is Rollin’

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV