Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

SONIC BEAR PUNCH – Szerdán egy klipes dallal mutatkozik be az új hazai banda, itt a beharangozó

Wonderland címmel augusztus 18-án érkezik a Sonic Bear Punch zenekar bemutatkozó dala – videóklippel együtt.

Az új hazai formációban Nagy “Lui” Lajos gitáros és Horváth “Pityesz” István (ex-Neck Sprain, ex-FreshFabrik) fogott össze, melléjük pedig Virág “Ales” Zoltán basszusgitáros (ex-Necropsia, ex-Mangod) és Rozgonyi Tamás Márk dobos (MWS) sorakozott fel.

Nagy “Lui” Lajos:Évek óta terveztem már egy olyan zenekar összehozatalát, amelyre azt mondhatom, hogy ez az én zenei világom. Van egy körülbelüli irány, ez nagyjából a stoner rock/metal, de semmilyen komolyabb szabályt vagy stílust nem akarok követni, inkább csak játszani azt, ami szívből jön, mindenfajta megfelelési kényszer nélkül, és olyan emberekkel, akik hasonlóan éreznek az efféle muzsika iránt. Úgy gondolom, hogy ehhez a zenei utazáshoz sikerült a legjobb társakat megtalálni Pityesz, Ales és Tomi személyében.

www.facebook.com/sonicbearpunchofficial
Horváth “Pityesz” István:
Nem leszünk, nem vagyunk egy szokványos zenekar és ezt már akkor tudtam, amikor az év elején Lui megkeresett a dalaival, és azzal, hogy rám gondol énekesként. Az akkor megmutatott dalok azonnal megfogtak, magukkal ragadtak. Legfőképpen a zene hangulatainak elegye, a témaválasztás változatossága, a hangulatok váltakozásai, a harmóniák és a katarzisok felépítései egy-egy dalon belül. Szinte gyermeki rajongás lett azonnal a Sonic Bear Punch ‘ügy’, és ez bennem van azóta is. Mindezt erősítette a dalok megéneklése, valamint az elmúlt hónapokban csatlakozott zenésztársaink személye, zenei tudása és attitűdje.

A bemutatkozó dalunk a Wonderland, a maga sodró lendületèvel abszolút a nyár hangulatához van időzítve, de a dalaink többsége mutatja majd meg azt az igazi oldalát a zenekarnak, amely engem igazán megfogott. Nem mi találjuk fel a spanyolviaszt, nem vagyunk egy, még sosem hallott zenét játszó zenekar, de van valami megfoghatatlan és különleges abban, amit mi így négyen csinálunk, és úgy hívunk, hogy Sonic Bear Punch.


A debütáló Wonderland dal videoklipjét Lébény városában a Kozári Utazó Vidámpark közreműködésével forgattuk le. Ötödik szereplőként feltűnik a klipben ‘sztárvendégünk’, Takács ‘Jozzy’ József is, akit több zenei formációból is ismerhettek.

Csatlakozzatok a zenekarunk facebook oldalához, ahol betekintést nyerhettek a forgatás hangulatába egy werk-fotógaléria segítségével!


Fotógaléria


https://www.youtube.com/watch?v=video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsonicbearpunchofficial%2Fvideos%2F374125494058496%2F&show_text=false&width=560&t=0
https://www.youtube.com/watch?v=video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsonicbearpunchofficial%2Fvideos%2F2645935192382029%2F&show_text=false&width=560&t=0KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV