Skip to content

SONIC BEAR PUNCH – Őrült klippel az első dal az új hazai bandától: Wonderland

Wonderland címmel megérkezett a Sonic Bear Punch zenekar korábban beharangozott bemutatkozó dala – videóklippel együtt.

Az új hazai formációban Nagy „Lui” Lajos gitáros és Horváth „Pityesz” István (ex-Neck Sprain, ex-FreshFabrik) fogott össze, melléjük pedig Virág „Ales” Zoltán basszusgitáros (ex-Necropsia, ex-Mangod) és Rozgonyi Tamás Márk dobos (MWS) sorakozott fel.


Nagy „Lui” Lajos:
Évek óta terveztem már egy olyan zenekar összehozatalát, amelyre azt mondhatom, hogy ez az én zenei világom. Van egy körülbelüli irány, ez nagyjából a stoner rock/metal, de semmilyen komolyabb szabályt vagy stílust nem akarok követni, inkább csak játszani azt, ami szívből jön, mindenfajta megfelelési kényszer nélkül, és olyan emberekkel, akik hasonlóan éreznek az efféle muzsika iránt. Úgy gondolom, hogy ehhez a zenei utazáshoz sikerült a legjobb társakat megtalálni Pityesz, Ales és Tomi személyében.

www.facebook.com/sonicbearpunchofficial
Horváth „Pityesz” István:Nem leszünk, nem vagyunk egy szokványos zenekar és ezt már akkor tudtam, amikor az év elején Lui megkeresett a dalaival, és azzal, hogy rám gondol énekesként. Az akkor megmutatott dalok azonnal megfogtak, magukkal ragadtak. Legfőképpen a zene hangulatainak elegye, a témaválasztás változatossága, a hangulatok váltakozásai, a harmóniák és a katarzisok felépítései egy-egy dalon belül. Szinte gyermeki rajongás lett azonnal a Sonic Bear Punch ‘ügy’, és ez bennem van azóta is. Mindezt erősítette a dalok megéneklése, valamint az elmúlt hónapokban csatlakozott zenésztársaink személye, zenei tudása és attitűdje.

A bemutatkozó dalunk a Wonderland, a maga sodró lendületèvel abszolút a nyár hangulatához van időzítve, de a dalaink többsége mutatja majd meg azt az igazi oldalát a zenekarnak, amely engem igazán megfogott. Nem mi találjuk fel a spanyolviaszt, nem vagyunk egy, még sosem hallott zenét játszó zenekar, de van valami megfoghatatlan és különleges abban, amit mi így négyen csinálunk, és úgy hívunk, hogy Sonic Bear Punch.


A debütáló Wonderland dal videoklipjét Lébény városában a Kozári Utazó Vidámpark közreműködésével forgattuk le. Ötödik szereplőként feltűnik a klipben ‘sztárvendégünk’, Takács ‘Jozzy’ József is, akit több zenei formációból is ismerhettek.”


Csatlakozzatok a zenekarunk facebook oldalához, ahol betekintést nyerhettek
a forgatás hangulatába egy werk-fotógaléria segítségével!


FotógalériaKERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw