Skip to content

SONIC BEAR PUNCH – Megjelent az első album

Egy viszontagságos időszak után megjelent a Sonic Bear Punch Part I: Deep Down Inside című első lemeze.

„Elérkezett ez az örömteli pillanat is végre! Megjelentünk! Nem volt könnyű ez az út, ez az év. Januárban rögzítettük nagy részben az album dalait, majd hosszú hónapok várakozása után hirtelen jött, hogy Ales kilép a zenekarból és így Pisti sem kívánta folytatni a közös munkát. Ketten maradtunk. Minden, amire addig vártunk, amit addig terveztünk bizonytalanná vált. Mi azonban hittünk magunkban, egymásban és a dalok erejében, amelyekbe oly sok energiát, szeretetet és „gyermeki rajongást” tettünk bele. Leporoltuk a térdünket és a legjobb megoldásokat keresve nekiláttunk megvalósítani a régóta dédelgetett álmunkat.”

.
„A jó döntések Sipos Ábris hangmérnök megkeresésével kezdődtek, akivel könnyedén megtaláltuk a közös hangot és azt a hangzást, amellyel mindannyian elégedettek vagyunk. A Takács József „Jozzy” barátunkkal együtt készített Curse – amely egy korábbi saját dalunknak (Storm) egy „újraálmodott” átdolgozása -, új dimenziót és hangulatot hozott a dalok közé. Az album zárásaként a „Minden visszaszáll” című dalunkban Farkas Zsombor (Red Swamp, Icenap) alázatos és egyben pofátlanul könnyed dobolásával valamint Bokodi Bálint (Sosevolt, Thy Catafalque, Soulocracy) szívbemarkoló hegedűjátékával kiegészülve keretbe foglalja zeneileg mindazt, amiben a szívünk mélyén bíztunk heteken át. Ez az album a legőszíntébb lenyomata annak, amit ketten mindig is a legnagyobb lelkesedéssel, odaadással és szeretettel gondoztunk. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezt az utat végig tudtuk járni, sosem feledve azt a sok segítséget, amelyet a zenészbarátainktól kaptunk. Nagyon köszönjük mindenkinek! Külön köszönjük Farkas Flóra gyors segítségét a booklet elkészítésért!”

„Ezzel lezárult egy szakasz a zenekar életében és egy másik pedig elindult. Most már nem is olyan keserű minden, mint volt és így visszatekintve jobb helyen nem is lehetnénk! Újra biztos lábakon állunk, tele inspirációval és újabb dalokkal. Jelenleg még a megfelelő „játszótársunkat” keressük a dobok mögé, azonban az élet visszaigazolta a törekvéseinket és a „magára maradt” duóból, egy igencsak erős és életvidám trióvá lettünk Kostyál Viktor basszusgitárossal kiegészülve. Vele már az album második részét írjuk, amely egy sokkal mélyebb, de annál izgalmasabb és előremutatóbb fele lesz a Sonic Bear Punch féle zenei megvalósulásnak. 2024-ben pedig „mindent is” bepótolva, szeretnénk a lehetőségeink szerint minél többször élőben is megmutatni magunkat, nem csak Magyarországon, hanem Európa szerte is.”

https://songwhip.com/sonicbearpunch/part-i-deep-down-inside

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw