Skip to content

SLIPKNOT – Már csak Corey Taylornak kell felénekelnie az új lemez dalait

Ha minden jól megy, a Slipknot már július végén elkészülhet a hetedik stúdióalbumával, a 2019-es We Are Not Your Kind lemez utódjával. A zenekar több tagja is Los Angeles környékén tartózkodott a közelmúltban, dolgoztak az új anyagon, Corey Taylor énekes pedig várhatóan még júniusban felénekli a dalokat, amint befejezi a szólóturnéját.

Minderről M. Shawn „Clown” Crahan beszélt a 93X-nek:

Úgy vélem, hogy ez az album… Ez Isten zenéje, ember. Számomra ez a bestia középpontja. Ez valami teljesen más. Megpróbáltunk könnyíteni bizonyos elképzeléseken a felvételek és a dalszerzés terén. A dalszerzés nem mindig csak abból áll, hogy a rajongóink olyan dalokat kapjanak, mint a Psychosocial és a Surfacing – nem mondom, néha álmunkban is meg tudunk írni ilyeneket; ez annyira bennünk van. Amit nem tudunk, és amiről nem tudjuk hogyan kapjuk elő, az jelenti az emberiség iránti szeretetet. Változást akarok elérni. Nem sokat jótékonykodom, mert úgy gondolom, hogy az én jótékonyságom az, amit a színpadon csinálok. Mindenkit összehozunk arra az estére…

…Azt hiszem, amit most csinálunk, az tényleg… Sok minden történik most. Az egyik az, hogy elmegyünk a kiadónktól (Roadrunner, az új album megjelenése után). És szabadnak érzem magam. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz a következő lépés. Ennek csak ahhoz van köze, hogy ‘Tűnjetek már tőlem a pokolba!’.


Crahan azt is mondta, hogy az album „remélhetőleg” az év végéig megjelenik, és hogy „még rengeteg időnk van arra, hogy befejezzük”, „reméljük, hogy július végére elkészülünk”.

Szeptember végétől amerikai turnéra indul a Slipknot a Killswitch Engage, a Fever 333 és a Code Orange társaságában. Feltehetően akkortájt már bemutatnak egy új dalt is.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw