Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

SLIPKNOT – Már csak Corey Taylornak kell felénekelnie az új lemez dalait

Ha minden jól megy, a Slipknot már július végén elkészülhet a hetedik stúdióalbumával, a 2019-es We Are Not Your Kind lemez utódjával. A zenekar több tagja is Los Angeles környékén tartózkodott a közelmúltban, dolgoztak az új anyagon, Corey Taylor énekes pedig várhatóan még júniusban felénekli a dalokat, amint befejezi a szólóturnéját.

Minderről M. Shawn “Clown” Crahan beszélt a 93X-nek:

Úgy vélem, hogy ez az album… Ez Isten zenéje, ember. Számomra ez a bestia középpontja. Ez valami teljesen más. Megpróbáltunk könnyíteni bizonyos elképzeléseken a felvételek és a dalszerzés terén. A dalszerzés nem mindig csak abból áll, hogy a rajongóink olyan dalokat kapjanak, mint a Psychosocial és a Surfacing – nem mondom, néha álmunkban is meg tudunk írni ilyeneket; ez annyira bennünk van. Amit nem tudunk, és amiről nem tudjuk hogyan kapjuk elő, az jelenti az emberiség iránti szeretetet. Változást akarok elérni. Nem sokat jótékonykodom, mert úgy gondolom, hogy az én jótékonyságom az, amit a színpadon csinálok. Mindenkit összehozunk arra az estére…

…Azt hiszem, amit most csinálunk, az tényleg… Sok minden történik most. Az egyik az, hogy elmegyünk a kiadónktól (Roadrunner, az új album megjelenése után). És szabadnak érzem magam. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz a következő lépés. Ennek csak ahhoz van köze, hogy ‘Tűnjetek már tőlem a pokolba!’.


Crahan azt is mondta, hogy az album “remélhetőleg” az év végéig megjelenik, és hogy “még rengeteg időnk van arra, hogy befejezzük”, “reméljük, hogy július végére elkészülünk”.

Szeptember végétől amerikai turnéra indul a Slipknot a Killswitch Engage, a Fever 333 és a Code Orange társaságában. Feltehetően akkortájt már bemutatnak egy új dalt is.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV