SLIPKNOT – Már csak Corey Taylornak kell felénekelnie az új lemez dalait

Ha minden jól megy, a Slipknot már július végén elkészülhet a hetedik stúdióalbumával, a 2019-es We Are Not Your Kind lemez utódjával. A zenekar több tagja is Los Angeles környékén tartózkodott a közelmúltban, dolgoztak az új anyagon, Corey Taylor énekes pedig várhatóan még júniusban felénekli a dalokat, amint befejezi a szólóturnéját.

Minderről M. Shawn “Clown” Crahan beszélt a 93X-nek:

Úgy vélem, hogy ez az album… Ez Isten zenéje, ember. Számomra ez a bestia középpontja. Ez valami teljesen más. Megpróbáltunk könnyíteni bizonyos elképzeléseken a felvételek és a dalszerzés terén. A dalszerzés nem mindig csak abból áll, hogy a rajongóink olyan dalokat kapjanak, mint a Psychosocial és a Surfacing – nem mondom, néha álmunkban is meg tudunk írni ilyeneket; ez annyira bennünk van. Amit nem tudunk, és amiről nem tudjuk hogyan kapjuk elő, az jelenti az emberiség iránti szeretetet. Változást akarok elérni. Nem sokat jótékonykodom, mert úgy gondolom, hogy az én jótékonyságom az, amit a színpadon csinálok. Mindenkit összehozunk arra az estére…

…Azt hiszem, amit most csinálunk, az tényleg… Sok minden történik most. Az egyik az, hogy elmegyünk a kiadónktól (Roadrunner, az új album megjelenése után). És szabadnak érzem magam. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz a következő lépés. Ennek csak ahhoz van köze, hogy ‘Tűnjetek már tőlem a pokolba!’.


Crahan azt is mondta, hogy az album “remélhetőleg” az év végéig megjelenik, és hogy “még rengeteg időnk van arra, hogy befejezzük”, “reméljük, hogy július végére elkészülünk”.

Szeptember végétől amerikai turnéra indul a Slipknot a Killswitch Engage, a Fever 333 és a Code Orange társaságában. Feltehetően akkortájt már bemutatnak egy új dalt is.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.