SLASH – Amikor női ruhában szerette volna felszedni Steven Adlert

Szerdán a Jimmy Kimmel Live! műsor vendége volt Slash, aki a február 11-én megjelenő új album promózása mellett azt is felidézte, hogy tizenévesként csak nőnek öltözve tudott bejutni a Rainbow bárba, a Sunset Strip híres rock’n’roll bulihelyére, ahol aztán szerette volna poénból felszedni Steven Adler cimboráját, a Guns N’ Roses eredeti dobosát.

A műsorban amúgy a The River Is Rising című dalt is elővezette Myles Kennedyvel és a Conspirators csapattal a jövő pénteken érkező, 4 című új albumról.

Slash:Steven Adler mindenben bűntársam volt, amikor 14-15 évesek voltunk. Hamisított személyikkel mentünk a Rainbow-ba, és Steven be is jutott, engem azonban nem engedett be a kidobó. Össze is omlottam ettől, majd hazamentem, felpakoltam magamra egy csomó sminket és felvettem anyám ruháit… Nagyon részeg voltam, ezt azért tudni kell, és visszamentem a Rainbow-ba. Hölgyek éjszakája volt amúgy, szóval úgy már bejutottam én is.

De a legjobb az volt egészben, hogy poénból fel akartam szedni Stevent, ő ugyanis bármit megdugott volna. És úgy gondoltam, hogy ez nagyon vicces lenne.

Odabent aztán kiderült, hogy Steven már elhúzott a Rainbowból. És ahogy a valóság fekete felhője leereszkedett rám, annyira sebezhetőnek éreztem magam, mint sem előtte, sem azóta soha. A mai napig nem éreztem még ilyen pocsékul magam. Női ruhában végig kellett sétálnom a Sunset Boulevardon, vissza a kocsihoz…A HammerWorld magazin februári száma Slash címlapsztorival már kapható az újságosoknál.
A Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators legutóbbi lemeze a 2018-as Living The Dream volt, az új album pedig egyszerűen 4 címmel érkezik majd február 11-én.

Slash a friss albumról:Ez volt az első alkalom, hogy tényleg egyszerre, élőben nyomtuk fel az összes gitárt, basszusgitárt és dobot, és aztán meg is tartottuk az összes felvételt. Az éneket is élőben rögzítettük. Szóval a lemez pont úgy szól, mint amikor a banda eljátssza a dalait. És pontosan erre is törekedtünk.

Myles Kennedy: Valójában már a legutóbbi turnén elkezdtük összerakni a dolgokat ehhez a lemezhez, dalokat írni… még 2018-ban, azt hiszem, vagy 2019-ben… Szóval, igen, volt egy csomó anyagunk, amiből meríthettünk.

Slashék együtt utaztak át az USA-n a Tennessee állambeli Nashville-be, hogy ott Dave Cobb producerrel (Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile) a történelmi RCA Studio A-ban rögzítsék az új albumot – élőben, beleértve a gitárszólókat és az éneket is, ilyet korábban még sosem csináltak.


www.facebook.com/Slash
SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS – Call Off The Dogs
(a 2022-es 4 album előzeteseként)


. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS – Fill My World
(a 2022-es 4 album előzeteseként)SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS – The River Is Rising
(a 2022-es 4 album előzeteseként)


SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS – 4
(02/11 – Snakepit Records, LLC/Gibson Records)

01. The River Is Rising

02. Whatever Gets You By
03. C’est la vie
04. The Path Less Followed
05. Actions Speak Louder Than Words
06. Spirit Love
07. Fill My World
08. April Fool
09. Call Off The Dogs
10. Fall Back To Earth
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.