Skip to content

SICK OF IT ALL – Lemondták az európai turnéjukat

A Sick Of It All sajnálatos módon kénytelen volt lemondani az európai turnéját, mivel Lou Koller énekesnél rákot diagnosztizáltak.

„Mizu emberek? Itt Lou – mondta az énekes a közösségi oldalára feltöltött videóban. – Mint azt valószínűleg már tudjátok, le kellett mondanunk a teljes nyári európai turnénkat. Pletykák keringenek arról, hogy mi ennek az oka, és most azért vagyunk itt, hogy tisztázzuk a dolgokat. De meg akartuk várni, amíg minden információ a rendelkezésünkre áll, mielőtt bejelentésre kerülne a dolog. Azért mondtuk le, mert daganatot találtak a nyelőcsövemben, ami a gyomromig hatol, ezért egész nyáron kezelésre kell járnom. És persze mindezt a zenekar teljes támogatásával, hiszen amint meghallották, mi újság, azt mondták, ’felejtsd el a turnét, csak gyógyulj meg’. Tudjátok, hogy nem örülünk ennek, de komolyan. Ahogy mondtam, mindannyian támogatják, hogy otthon maradjak, hogy otthon maradjunk. Őszintén sajnáljuk. Sajnálom a rajongóinkat. Az egész csapatunk arra számított – mindannyian, beleértve a promótereket is –, hogy egy újabb jó kis nyarat fogunk együtt eltölteni. De mindenki, aki tudott róla, nagyon segítőkész volt, és most már mindenki tudja. Szóval, ez az oka… Nincs más oka… Amit hallottál, az az igazság. Nos, ez az igazság. Úgyhogy, igen, köszönöm a támogatásotokat! És remélhetőleg legyőzzük ezt a dolgot, aztán találkozunk a nyár végén, vagy esetleg a télen.”

A videó megjelenését követően Lou Koller tesója, Pete bejelentette, hogy gyűjtést indított a GoFundMe oldalon, ezzel csökkentve a gyógykezelés anyagi terheit.

„Sziasztok, Pete vagyok, a bátyám Lou, akinél adenokarcinóma rákot diagnosztizáltak – írta Pete a GoFundMe-n. – Egy rákos daganat van a nyelőcsövében. A Sick Of It All-lal lemondtuk az év hátralévő részében a turnéinkat, és nem megyünk turnézni, amíg Lou le nem győzi ezt, és fel nem épül. Mint tudjátok, a turnézás jelenti a mentőövet egy olyan zenekar számára, mint a Sick Of It All. Szóval, ha tudnátok segíteni neki, azt nagyra értékelnénk, és kérlek, adjátok tovább ezt a GoFundMe-t a többieknek is! A jó barátokra mindig lehet számítani!”

Mielőbbi teljes felépülést Lou Kollernek!

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw