SEPULTURA – Ismét kórházba került Eloy Casagrande dobos

Április elején egy színpadi baleset következtében eltörte jobb lábát a Sepultura 31 éves dobosa, Eloy Casagrande, így kénytelen volt kihagyni az észak-amerikai turné hátralévő részét. Eloy most ismét kórházba került, ezúttal vesefertőzéssel. Már túl is van a műtéten.

Tegnap (csütörtökön) egy fizikoterápiás kezelésen voltam, és hirtelen fájdalmat éreztem a hasamban. Azonnal kórházba kellett jutnom, ahol vesefertőzést (pyelonephritis) diagnosztizáltak nálam. Sürgősségi műtétre volt szükség egy vesekő miatt. Az még mindig ott van, mert először a vesét kell légteleníteni, és csak utána lehet megoldani a kővel kapcsolatos problémát.

Óriási köszönet Zeca Valdocchifisiónak, aki elvitt a kórházba, miközben üvöltöztem a fájdalomtól. Köszönet a feleségemnek is, aki minden másodpercben velem van, szeretlek Peca. Köszönet Dr. Gustavo-nak, aki azonnal jelentkezett, hogy elvégzi a műtétet…

Már újra otthon vagyok, hogy folytassam a lábam fizikoterápiáját. Küzdök azért, hogy minél hamarabb visszatérhessek. Kérem a támogatásotokat.KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.