Skip to content

SAMURAI PIZZA CATS: You’re Hellcome

A Samurai Pizza Cats egy német electro-metalcore-deathcore zenekar, mely 2021-ben alakult Castrop-Rauxel-ben. A zenekar legismertebb tagja Daniel Haniß, aki az Electric Callboy egyik gitárosa, vele zenél Sebastian Fischer és Stefan Buchwald, akik korábban a Fall Of Gaia nevű zenekarban játszottak együtt, valamint Stefan Reufer aki az Eleven Years-ben muzsikált. 

Az Easthaven Records gondozásában megjelent You’re Hellcome a zenekar első nagylemeze, amiben az az érdekes, hogy az összes eddig kiadott daluk rákerült a korongra. Ez azt jelenti, hogy az albumon szereplő 13 dal közül 7 már korábban megjelent. Azzal semmiképp sem lehet vádolni a zenekart, hogy valami egészen újat hoztak volna létre, ugyanis ahogy hallgatom az anyagot, szinte mindent hallottam már az Electric Callboy eddigi lemezein. Irgalmatlan zúzda a verzékben, amit csak tovább erősít a folyamatos hörgés, majd jön egy dallamosabb énekkel megáldott refrén. Kifejezetten jól szólnak a dalok, remekül van keverve az ének, valamint a zenei alap legapróbb részletei is kivehetők. Nincs mese, német precizitás!

A legerősebb dalok talán az Outcast, a Have a G.O.O.D. Day Emmy Mack közreműködésével és természetesen a Pizza Homicide, amiben a már korábban többször is említett Electric Callboy egyik frontembere, Nico Sallach vendégszerepel. Összességében egy nem túl változatos, de a műfaj szerelmesei számára élvezhető, húzós albumot hoztak össze a srácok. Elalváshoz és vasárnapi ebédekhez kevésbé, de boksz edzéshez és húsklopfoláshoz annál inkább ajánlanám.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw