ROAD – 17 év után az első tagcsere a zenekarban

A Road zenekar a Facebook oldalán jelentette be, hogy Szabó Erik dobos és a zenekar útjai elválnak; a két fél közleményét alább közöljük. A 2021-ben megjelenő új Road lemezzel kapcsolatban hamarosan friss hírekkel jelentkezünk.

Szabó Erik:
Kedves Mindenki! Az elmúlt időszakban sok minden történt körülöttem, körülöttünk, ami egy kis megállásra és gondolkozásra kényszerített. Meghoztunk egy döntést, ami, úgy vélem, jelenleg megkerülhetetlen számomra, így 17 év után a zenekarral közös utunk külön válik.

Az utóbbi időben egyre több késztetést éreztem arra, hogy valami újba kezdjek, valami újat engedjek be az életembe. Tudom, hogy változtam, de ugyanúgy a körülmények is megváltoztak, amikhez alkalmazkodnom kellett, és ezáltal teljesen máshogy látom már a világot magam körül, más dolgok kerültek a fontossági lista élére…

www.facebook.com/roadzenekar

…A továbbiakban szeretnék első sorban az egészségemre, a magánéletemre, a családomra koncentrálni, most ez a legfontosabb számomra. Szeretném újabb kihívások elé állítani magam, fejlődni, az élet más területein is sikereket elérni. Szerettem zenélni, szerettem a színpadon állni, és szerettem azt az utat, amin Ti végigkísértetek engem, de itt az ideje, hogy másban is kipróbáljam magam. Az elmúlt 17 év a Road zenekar tagjaként igazi hullámvasút volt, sosem unatkoztunk, rengeteget dolgoztunk együtt, aminek meg is lett az eredménye. És ezúton szeretnék a srácoknak további sikereket, sok erőt és boldogságot kívánni!

De mindenek előtt köszönöm Nektek a támogatást, a Ti szeretetetek nélkül a zenekar és én sem lehetnék ott, ahol…”
A Road zenekar közleménye:

Kedves Barátok, Rajongók, Szimpatizánsok, Kíváncsiskodók!

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett kalandos kis életünk. Egyetértésben úgy határoztunk, hogy 17 év után Erik, és a Road zenekar útjai a mai nappal elválnak. Most békében, barátságban elbúcsúzunk egymástól és külön utakon folytatjuk tovább az életünket.

Azt éreztük magunkon egy ideje, hogy már nem olyan hévvel álltunk Erikkel egy-egy új kihívás elé, nem volt már az a régi tűz, az a rendületlen, együtt győzni akarás, se az a hit se az az erő, mint ami régen. Fontos, hogy az ember úgy élje az életét, azt az utat járja, ami boldoggá teszi, ahol megleli a lelki békét, ami feltölti, ami élteti!

Mi hárman, Imi, Goya és Máté, ahogyan eddig is, ezután is megyünk és csináljuk tovább, éljük az álmainkat a Roadban! Készül az új nagylemez, hamarosan sok izgalmas infóval jelentkezünk, mutatunk majd új dalt, új klipet és azt is eláruljuk, mikorra várható az új album.

Eriknek pedig ezúton kívánunk boldogságot, békét és sikereket a jövőben!

Kérjük tartsátok tiszteletben és fogadjátok el a közös döntésünket! Ennyit tudunk és ennyit is akarunk erről elmondani.

Biztosak vagyunk abban, hogy hamar megtaláljuk majd az új játszópajtásunkat és amikortól már újra lehet, találkozhatunk a Road koncerteken!

Addig is tartsatok velünk az Instán, a Facebookon és a YouTube-on!

Köszönjük mindenkinek és ne feledjétek: AMI NEM PUSZTÍT EL, AZ MEGERŐSÍT!

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.