REMORSE – Ismerős arcok tömege az új klipben: Jelbeszéd

Kohó címmel a megújult HammerWorld magazin februári számának egyik extra CD-mellékleteként jelent meg az ózdi thrasher Remorse friss stúdióalbuma. Ismerkedj meg a legújabb videójukkal! A lapban interjút is találsz a zenekarral.

A Kohó albumon 14 gondosan megmunkált thrash mesterdarab hallható, melyek közül korábban a Hazudnak és az Indulunk dalokhoz készült szöveges videó, most viszont itt a rengeteg ismerős arccal készült első klip, amelyhez a zenekar a Facebook oldalán nyereményjátékot is hirdetett.


A Jelbeszéd szövegének nagy része már régebben megszületett, Pati barátunk verse volt az alap, mint általában. A trailer-posztok alatt már megjelent, hogy ma igazán aktuális lehet és tényleg… Sajnos mostanában tényleg nem értjük meg egymást, hiába beszéljük ugyanazt a nyelvet azonnal, támadjuk a másikat, ez most jobban lekövethető a közösségi médiában, ugye… Talán jobb lenne ha a beszéd és az írás helyett maradna a Jelbeszéd… az egyértelműbb. A sok vendégszereplős videó már régi vágyunk volt, de ugye lemezünk és új dalaink sem voltak… Most a téma miatt is aktuális lett. A nem hall, nem lát, nem beszél és a metalvilla Pecerke ötlete volt, élete első saját gondolata (a bőgő témákon kívül) a zenekarban, de ez jól sült el…

www.facebook.com/remorsethrashteam
…A klipben szereplő vendégeinknek köszönjük a részvételt, neveket direkt nem írtunk ki, hiszen szeretnénk egy játékot indítani: aki a legtöbb rockert felismeri, az pólót vagy CD-t kap ajándékba, választhat!

Egyben várjuk a véleményeiteket is, hogy melyik dalra lenne érdemes még videót készíteni!REMORSE – Jelbeszéd (a 2021-es Kohó album előzeteseként)

Oláh Zsolt:12 év kemény fizikai munka után itt a végtermék, reméljük, elnyeri a tetszéseteket! Köszönet a Thrash Team minden tagjának, a lemezen szereplő vendégeknek, az Old Remorse tagoknak, a kiadó munkatársainak, a Mizerák családnak, Áginak a borítóért, és a támogatóinknak. Egyúttal szeretnék személyesen is köszönetet mondani mindenkinek, hogy 12 év után levehettem a hátamról ezt a vasérccel teli hátizsákot!

Vendégek a lemezen: Farkas Zotya (Ektomorf), Körmöczi “Körmi” Péter & Pápai Zsolt (Cadaveres), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem), Bátky BZZoltán (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Miki (Ørdøg, Wackor), valamint Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus) mellett hallhatjuk a Remorse-család több tagját is, a korábbi gárdából feltűnik Kollár Jóska, Bodnár Gábor és Hocza Róbert (Mytra) is. A felvételek a Denevér stúdióban készültek 2019-20 folyamán Cserfalvi “Töfi” Zoltán (hangmérnök) és Boros Béla (editálás) felügyeletével, a lemezborító Köhler Ágnes munkája.REMORSE – Indulunk (szöveges videó a 2021-es Kohó album előzeteseként)

REMORSE – Hazudnak (szöveges videó a 2021-es Kohó album előzeteseként)

Kohó online streaming:
songwhip.com/remorse/koho

CD & merch rendelés:
bit.ly/RemorseKohoRendeles
REMORSE – Előzetes a 2021-es Kohó albumhoz
REMORSE – Kohó
(01/30 – H-Music)

01. Zúzzad az ércet
02. Hazudnak
03. Még egyszer
04. Sodor az élet
05. Győzni fogsz
06. Jelbeszéd
07. Indulunk
08. Hollywood
09. Jóbarátom
10. Mindent, vagy semmit
11. A szó elszáll
12. Monoton
13. Küzdesz
14. 90Kohó online streaming: songwhip.com/remorse/koho
REMORSE – Nem az a harc (Kalapács feldolgozás – Kikalapált dalok album 2020)
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.