Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

REMORSE – Ismerős arcok tömege az új klipben: Jelbeszéd

Kohó címmel a megújult HammerWorld magazin februári számának egyik extra CD-mellékleteként jelent meg az ózdi thrasher Remorse friss stúdióalbuma. Ismerkedj meg a legújabb videójukkal! A lapban interjút is találsz a zenekarral.

A Kohó albumon 14 gondosan megmunkált thrash mesterdarab hallható, melyek közül korábban a Hazudnak és az Indulunk dalokhoz készült szöveges videó, most viszont itt a rengeteg ismerős arccal készült első klip, amelyhez a zenekar a Facebook oldalán nyereményjátékot is hirdetett.


A Jelbeszéd szövegének nagy része már régebben megszületett, Pati barátunk verse volt az alap, mint általában. A trailer-posztok alatt már megjelent, hogy ma igazán aktuális lehet és tényleg… Sajnos mostanában tényleg nem értjük meg egymást, hiába beszéljük ugyanazt a nyelvet azonnal, támadjuk a másikat, ez most jobban lekövethető a közösségi médiában, ugye… Talán jobb lenne ha a beszéd és az írás helyett maradna a Jelbeszéd… az egyértelműbb. A sok vendégszereplős videó már régi vágyunk volt, de ugye lemezünk és új dalaink sem voltak… Most a téma miatt is aktuális lett. A nem hall, nem lát, nem beszél és a metalvilla Pecerke ötlete volt, élete első saját gondolata (a bőgő témákon kívül) a zenekarban, de ez jól sült el…

www.facebook.com/remorsethrashteam
…A klipben szereplő vendégeinknek köszönjük a részvételt, neveket direkt nem írtunk ki, hiszen szeretnénk egy játékot indítani: aki a legtöbb rockert felismeri, az pólót vagy CD-t kap ajándékba, választhat!

Egyben várjuk a véleményeiteket is, hogy melyik dalra lenne érdemes még videót készíteni!REMORSE – Jelbeszéd (a 2021-es Kohó album előzeteseként)

Oláh Zsolt:12 év kemény fizikai munka után itt a végtermék, reméljük, elnyeri a tetszéseteket! Köszönet a Thrash Team minden tagjának, a lemezen szereplő vendégeknek, az Old Remorse tagoknak, a kiadó munkatársainak, a Mizerák családnak, Áginak a borítóért, és a támogatóinknak. Egyúttal szeretnék személyesen is köszönetet mondani mindenkinek, hogy 12 év után levehettem a hátamról ezt a vasérccel teli hátizsákot!

Vendégek a lemezen: Farkas Zotya (Ektomorf), Körmöczi “Körmi” Péter & Pápai Zsolt (Cadaveres), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem), Bátky BZZoltán (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Miki (Ørdøg, Wackor), valamint Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus) mellett hallhatjuk a Remorse-család több tagját is, a korábbi gárdából feltűnik Kollár Jóska, Bodnár Gábor és Hocza Róbert (Mytra) is. A felvételek a Denevér stúdióban készültek 2019-20 folyamán Cserfalvi “Töfi” Zoltán (hangmérnök) és Boros Béla (editálás) felügyeletével, a lemezborító Köhler Ágnes munkája.REMORSE – Indulunk (szöveges videó a 2021-es Kohó album előzeteseként)

REMORSE – Hazudnak (szöveges videó a 2021-es Kohó album előzeteseként)

Kohó online streaming:
songwhip.com/remorse/koho

CD & merch rendelés:
bit.ly/RemorseKohoRendeles
REMORSE – Előzetes a 2021-es Kohó albumhoz
REMORSE – Kohó
(01/30 – H-Music)

01. Zúzzad az ércet
02. Hazudnak
03. Még egyszer
04. Sodor az élet
05. Győzni fogsz
06. Jelbeszéd
07. Indulunk
08. Hollywood
09. Jóbarátom
10. Mindent, vagy semmit
11. A szó elszáll
12. Monoton
13. Küzdesz
14. 90Kohó online streaming: songwhip.com/remorse/koho
REMORSE – Nem az a harc (Kalapács feldolgozás – Kikalapált dalok album 2020)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV