PONTHATHÚR – Gitárosokról mindenkinek

Gitárosokról mindenkinek

A ponthathur.com blogon és a ponthathúr Facebook-oldalon a napi friss hírek mellett lemezkritikák, interjúk olvashatók gitárosokról, gitárosokkal, nem csak gitárosoknak. A főállásban fordítóként, illetve újságíró-szerkesztőként tevékenykedő Tasnádi Miklós és Daczó-Hodor Barna szabadidejükben gyakran ragadnak gitárt is a kézbe, így innen már csak egy lépés volt egy olyan blog beindítása, ahol a gitározás és gitárosok kerülnek a célkeresztbe. ‘Igyekszünk érdekes híreket megosztani olvasóinkkal, lemezkritikáink szubjektívek, szerzői állásfoglalást képviselnek.’

www.ponthathur.com

A januárban elstartolt blogon eddig többek között John Petrucci, Szijártó Zsolt, a The Waiting Ones, Kiko Loureiro és Plini lemezeket vettek górcső alá, ami az interjúkat illeti, Szekeres Tamást, Kukovecz Gábort, Mentes Norbertet, Nagy Mátét, Balogh Rolandot, Kispál Balázst, a román gitárlegenda Adrian Ordeant (ezek régebbi beszélgetések), és a limitált példányszámban gyártott Sabverott pengetők készítőjét faggatták a bloggerek.

‘Hamarosan további beszélgetések olvashatók ismert, illetve underground hathúrosokkal és az utolsó Reb Beach szólólemezt is kivesézzük. Csapjunk együtt a húrok közé!

Facebookon

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.