PAPA ROACH – Videoklip is született az új dalhoz: Stand Up

Tavaly nyár óta több új dalt is csöpögtetett már a Papa Roach, a Swerve, a Kill the Noise és a Dying to Believe után most itt a legfrissebb, a klippel kísért Stand Up. Várhatóan ezek mindegyike szerepel majd az új albumon, amelyről azt lehet sejteni, hogy idén megjelenik.

Jacoby Shaddix énekes:A Stand Up szövegét a marginalizált emberek és az elégedetlenségük ihlette, ez a társadalmi feszültség szerte a világon érezhető. Arról az érzésről szól, hogy fel akarod adni, amikor már úgy érzed, hogy nincs hova hátrálnod. Akiket ilyen régóta elnyomnak, maximálisan reménytelennek érzik a helyzetüket. A Stand Up célja, hogy inspirálja azt a suttogást, azt a kis belső hangot, hogy érdemes kiállnod önmagadért. Állj bele a problémába, rázd fel a világot a hangoddal!PAPA ROACH – Stand Up (2022)


PAPA ROACH – Dying To Believe (2021)
Könnyű belegabalyodni valamilyen statikus zajba az agyunkban – mindannyian megküzdünk ezzel a démonnal. Számunkra a Kill The Noise igazi súlyos zenei katarzist hoz, egyben emlékeztető is, hogy találjuk meg azt a pillanatot, amikor nyugalomra lelhetünk a zajtól. Ez talán a legkeményebb nótánk az utóbbi négy évben!PAPA ROACH – Kill The Noise (2021)
PAPA ROACH feat. Jason Aalon Butler & Sueco – Swerve (2021)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.