P.O.L.L.Y. – Új dal született a Téveszme frontemberével: Hozsanna a Békekutakhoz

A Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral készült el az új P.O.L.L.Y. (Pearls Of Long Loved Years) dal, a Hozsanna a Békekutakhoz.

Polonkai Tamás dalszerző/énekes az új dalról, amely három év után az első a Pollytól:Az új szám zenei részeinek megírása után, amikor elkezdtem foglalkozni a szövegekkel, úgy éreztem ez a szám magyarul akar megszületni.

Alapvetően is egy másik énekessel együtt szerettem volna elkészíteni ezt a dalt, de amikor eszembe jutott Viktor, nem igazán maradt kérdés bennem. Nagyon örültem neki, hogy elfogadta a felkérést, mert Viktort mostanság  a legjobb kortárs szövegírónak tartom.

A Hozsanna a Békekutakhoz című dal egy éven át készült, és megrendítő mindannyiunk számára, hogy mára vált igazán aktuálissá.

Újdonság az is, hogy új taggal bővült a P.O.L.L.Y. Boruzs Bence gitáros ezen a felvételen játszik először, a csapat többi tagja: Mészáros-Komáromy Dénes basszusgitáros (Slowmesh), Kleinheincz Zoltán gitáros (NÍS), és Pap ‘Page’ Dávid dobos (Antares).

A felvétel Sohajda Péter hangmérnökkel (Standing Waves Stúdió) készült, a Viktorral készült közös képet pedig Lerch Péternek (Carbon Head) köszönhetjük.www.facebook.com/polly.grungery


P.O.L.L.Y. feat. Nagy Viktor (Téveszme) – Hozsanna a Békekutakhoz (2022)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.