OZZY OSBOURNE – Animációs videó született a Post Malone-nal készült dalához: It’s A Raid

A tavalyi Ordinary Man album It’s A Raid dalához készült el Ozzy Osbourne új klipje, egy animáció videó. Ez a dal volt Ozzy második duettje a rapperként ismert Post Malone-nal.

Ozzy a lemez megjelenése idején így fogalmazott:Soha nem is hallottam korábban erről a srácról. Azt akarta, hogy énekeljek az egyik dalában, a Take What You Want-ban, úgyhogy azt meg is csináltam, aztán az egyik dolog hozta a másikat. Elkezdtem dolgozni egy új lemezen Post Malone producerével, Andrew Watt-tal. Amolyan katalizátor volt ahhoz, hogy most itt legyek. Ha nincs ez a lemezkészítés, még mindig otthon lógnék, arra gondolva, hogy örökké itt fogok heverni. Piszokul hiányzott a zene. A rajongóim annyira lojálisak és annyira jók. Amíg nem jött ez a lemez, azt hittem, hogy haldoklom. De így végre felemeltem a seggemet.

Ozzy az új videó kapcsán:Pár évvel ezelőtt azt sem tudtam, ki az a Post Malone. Azóta két stúdiófelvételünk is született, és volt két közös fellépésünk is. Érthető módon a Covid-19 miatt nehezen jöhettünk volna össze egy klipforgatásra, így egy vadul megálmodott animációs videó mellett döntöttünk.

Ozzy jelenleg egy újabb albumon dolgozik az Ordinary Man lemez producerével, Andrew Watt-tal, és alig várja, hogy hallhassuk az új zenéit. Az új lemezen Robert Trujillo basszer (Metallica), Chad Smith dobos (Red Hot Chili Peppers) és a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins is játszani fog.

Az It’s A Raid dal egy régi sztorit idéz fel, a Black Sabbath 1972-es Vol. 4 albumának készítése közben véletlenül aktiválták a kaliforniai lakhelyük biztonsági jelzőjét, így a rendőrség “rajtaütött” a bemindenezett csapaton, ők meg igyekeztek minél hamarabb elrejteni a drogokat.


OZZY OSBOURNE & POST MALONE – It’s A Raid (a 2020-as Ordinary Man albumhoz)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.