Skip to content

OV SULFUR – Egy családi tragédia áll a daluk megszületése mögött

Egy sor kislemezt követően az Ov Sulfur bejelentette a debütáló albumának megjelenési dátumát: a The Burden Ov Faith március 24-én jön ki a Century Mediánál. A korongon olyan vendégénekesek felbukkanására lehet számítani, mint Alex Terrible (Slaughter to Prevail), Taylor Barber (Left to Suffer), Howard Jones (Light The Torch), Kyle Medina (Bodysnatcher) és Lindsay Schoolcraft. A lemezről ezúttal az érzelmes hangulatú Earthen került bemutatásra.

„Az Earthen az unokaöcsémről szól, aki 16 évesen halt meg rákban – mondta Ricky Hoover énekes. – A sikertelen csontvelő-átültetéseket követően úgy döntött, befejezi, és hagyja, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Arról szól, hogy én tanúja voltam ennek, és ott voltam, átöleltem őt, amikor meghalt. Ez a dal nagyon megható számomra. A stúdióban sírtam, amikor felvettük a vokálokat. Azt akartuk, hogy a klip megörökítse a szituáció valódi tragédiáját, hogy igazán kihangsúlyozzuk, mennyire igazságtalan és méltánytalan, hogy bármilyen ’isten’ olyan szörnyűségnek tegyen ki egy gyermeket, mint a rák.”

„Ennek a dalnak a gitárszólója volt az első olyan dolog az általam írtak közül, ami végül az albumra került, bő egy évvel ezelőtt – osztott meg néhány kulisszatitkot a gitáros Chase Wilson. – Ezután gyorsan összeállt a nóta, és azóta is nagyjából ugyanolyan maradt. Ilyenformán, tetszeni fog az Oblivion EP, illetve a mostanában készülő újabb anyagaink kedvelőinek is. A legnyilvánvalóbb fejlődés Ricky érzelmes éneklésében és Leviathvn rendkívül ízléses dobolásában mutatkozik meg. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk erre a számra.”

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 348 – 2022/11-2023/1
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. MANESKIN
  Rush!
 2. RIVERSIDE
  ID.entity
 3. OBITUARY
  My Will To Live
 4. CARCASS
  Necroticism
 5. ROTTING CHRIST
  Rituals
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. VISIONS OF ATLANTIS
  Clocks
 2. KING'S X
  Three Sides Of One
 3. PARKWAY DRIVE
  Darker Still
 4. ALEXISONFIRE
  Otherness
 5. ONE BAD SON
  Black Buffalo
HAJÓGYÁR x hw