Skip to content

OV SULFUR – Egy családi tragédia áll a daluk megszületése mögött

Egy sor kislemezt követően az Ov Sulfur bejelentette a debütáló albumának megjelenési dátumát: a The Burden Ov Faith március 24-én jön ki a Century Mediánál. A korongon olyan vendégénekesek felbukkanására lehet számítani, mint Alex Terrible (Slaughter to Prevail), Taylor Barber (Left to Suffer), Howard Jones (Light The Torch), Kyle Medina (Bodysnatcher) és Lindsay Schoolcraft. A lemezről ezúttal az érzelmes hangulatú Earthen került bemutatásra.

„Az Earthen az unokaöcsémről szól, aki 16 évesen halt meg rákban – mondta Ricky Hoover énekes. – A sikertelen csontvelő-átültetéseket követően úgy döntött, befejezi, és hagyja, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Arról szól, hogy én tanúja voltam ennek, és ott voltam, átöleltem őt, amikor meghalt. Ez a dal nagyon megható számomra. A stúdióban sírtam, amikor felvettük a vokálokat. Azt akartuk, hogy a klip megörökítse a szituáció valódi tragédiáját, hogy igazán kihangsúlyozzuk, mennyire igazságtalan és méltánytalan, hogy bármilyen ’isten’ olyan szörnyűségnek tegyen ki egy gyermeket, mint a rák.”

„Ennek a dalnak a gitárszólója volt az első olyan dolog az általam írtak közül, ami végül az albumra került, bő egy évvel ezelőtt – osztott meg néhány kulisszatitkot a gitáros Chase Wilson. – Ezután gyorsan összeállt a nóta, és azóta is nagyjából ugyanolyan maradt. Ilyenformán, tetszeni fog az Oblivion EP, illetve a mostanában készülő újabb anyagaink kedvelőinek is. A legnyilvánvalóbb fejlődés Ricky érzelmes éneklésében és Leviathvn rendkívül ízléses dobolásában mutatkozik meg. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk erre a számra.”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw