OF MICE & MEN – Decemberben jön az Echo album, dalpremier: Fighting Gravity

Timeless címmel februárban egy 3 dalos EP-vel jelentkezett a dallamos metalcore vonalon az utóbbi években rendesen felfutott kaliforniai Of Mice & Men, aztán májusban jött még egy EP, a Bloom, majd kiderült az is, hogy egy EP-trilógiáról van szó (Ad Infinitum a harmadik címe), amely december 3-án egy Echo című album formájában is megjelenik. Előzetesként van is egy friss daluk, a Fighting Gravity.

Aaron Pauley énekes/basszer:
A Fighting Gravity az elengedés fontosságáról szól, de az élet mulandóságának és rövidségének felismeréséről is. Azt hisszük, hogy annyi mindent irányítunk, de valójában nem, és ez az egzisztenciális dilemma az emberi lét alapja.

Az Echo lemez amolyan pillanatfelvétel az életünk utóbbi másfél évéről. Van szó benne a veszteségről és a fejlődésről, az életről és a mulandóságról, a szerelemről, a végtelenről… arról, hogy az emberi tapasztalat legcsodálatosabb és legtragikusabb részei szorosan összefonódnak.

www.facebook.com/ofmice


OF MICE & MEN – Fighting Gravity (a 2021-es Echo album előzeteseként)Aaron Pauley énekes/basszer:A Mosaic dalban azt a kérdést feszegetjük, hogy vajon mi, emberek, képesek vagyunk-e legyőzni azt a látszólagos ősi ösztönünket, amely miatt mindig harcolni akarunk. Mert ez manapság mintha minden korábbinál jobban uralná az életünket.


OF MICE & MEN – Mosaic (2021)

OF MICE & MEN – Bloom EP (2021)1. Levee
2. Bloom
3. Pulling Teeth

Aaron Pauley énekes/basszer:
A Timeless EP dalait nem sokkal a tavaly tavaszi lezárások előtt kezdtük megírni, akkor még nem sejtettük, hogy a világunk hamarosan egy radikálisan másfajta hellyé alakul át. A nóták leginkább onnan fakadtak, hogy keressük a helyünket a mában és a holnapban, a 30-as éveiben járó felnőtt emberekként, de egy olyan zenekarként is, amely már túl is van az első évtizedén.

Az Obsolete azt a kérdést fejtegeti, hogy az ember mennyire jövőálló, ha a nagy képet, a nagy rendszert nézzük, elismerve egyúttal azt is, hogy talán egyáltalán nem az.

Látjuk, hogy a régi telók milyen gyorsan válnak jószerivel használhatatlanná, hogy milyen sűrűn követik egymást a divatok, a trendek. Elég könnyedén az ember eszébe jut, hogy mikor válik ő maga is egy letakart járművé, egy elhajított telefonná vagy a Myspace-szé…OF MICE & MEN – Timeless EP (2021)

01. Timeless
02. Obsolete
03. Anchor

OF MICE & MEN – Obsolete (a 2021-es Timeless EP-hez)

OF MICE & MEN – Echo
(12/03 – Sharptone)

01 Timeless
02 Obsolete
03 Anchor
04 Levee
05 Bloom
06 Pulling Teeth
07 Mosaic
08 Fighting Gravity
09 Echo
10 Helplessly Hoping

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.