Skip to content

NO OBLIGATION – Kapható a fanzine javított, nyolcadik száma

Amikor 2015-ben
megszűnt a heavymetal.hu oldal, a főszerkesztő Hajas egy nyomtatott fanzine elindítását ígérte, aztán 2016 tavaszán meg is született a No Obligation első száma, most pedig már a nyolcadik számuk is begyűjthető.

Az egykori heavymetal.hu, jelenleg No Obligation főszerkesztő Hajas küldte nekünk ezt a hírt:

Üdvözlöm a Hammerworld olvasóit! Már előző hónapban megjelent az új No Obligation, de mivel hibás lett (pár mondat kimaradt az első nyomásból, amire már csak itthon jöttem rá), úgy gondoltam, az a korrekt az olvasókkal szemben, ha nem nézek se Istent, se embert, se pénzt, és újra elvergődöm Magyarországra, és újat kérek a nyomdától.

A lényeg, hogy a jó verzió már kapható a CD Pincében.

Azok a balszerencsés flótások, akik megvették az augusztusi nyomásút (ezt leginkább onnan tudhatják, hogy ennek nem látható a címlapján, hogy ‘javított kiadás’), azoknak vagy e-mailben átküldöm a hiányzó mondatokat (a címem megtalálható az újságban), vagy visszavihetik a Pinyóba, ahol ingyen kicserélik nekik. Az előfizetőknek pedig kipostáztam a jó verziót, szóval nekik duplán lesz meg a cucc.

Ami meg a tartalmat illeti: címlapon az idei év, vélhetően legjobb lemezét produkáló Motorjesus, akiknek frontemberével, vagyis Howling mesterrel interjú is olvasható.

Ezenkívül egyik nagy ikonom, az egykori Spiritual Beggars frontember, Spice is nyilatkozott a méregerős, új Band Of Spice lemezről, de egy Shores Of Null interjú is olvasható a lapban.

Ami a magyar undergroundot illeti: a Reason zenekar egy brutálisan részletes, hatoldalas interjút adott nekem, akárcsak az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő, akit kizárólag személyes kérdésekkel bombáztam.

A szokott rovatok (könyvajánlók, merengő, lemezkritikák, alapművek) mellett egy szintén hatoldalas Henry Rollins életrajz is található az 52 oldalas (ezúttal már mind színes) lapban.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw