NO OBLIGATION – Kapható a fanzine javított, nyolcadik száma

Amikor 2015-ben
megszűnt a heavymetal.hu oldal, a főszerkesztő Hajas egy nyomtatott fanzine elindítását ígérte, aztán 2016 tavaszán meg is született a No Obligation első száma, most pedig már a nyolcadik számuk is begyűjthető.

Az egykori heavymetal.hu, jelenleg No Obligation főszerkesztő Hajas küldte nekünk ezt a hírt:

Üdvözlöm a Hammerworld olvasóit! Már előző hónapban megjelent az új No Obligation, de mivel hibás lett (pár mondat kimaradt az első nyomásból, amire már csak itthon jöttem rá), úgy gondoltam, az a korrekt az olvasókkal szemben, ha nem nézek se Istent, se embert, se pénzt, és újra elvergődöm Magyarországra, és újat kérek a nyomdától.

A lényeg, hogy a jó verzió már kapható a CD Pincében.

Azok a balszerencsés flótások, akik megvették az augusztusi nyomásút (ezt leginkább onnan tudhatják, hogy ennek nem látható a címlapján, hogy ‘javított kiadás’), azoknak vagy e-mailben átküldöm a hiányzó mondatokat (a címem megtalálható az újságban), vagy visszavihetik a Pinyóba, ahol ingyen kicserélik nekik. Az előfizetőknek pedig kipostáztam a jó verziót, szóval nekik duplán lesz meg a cucc.

Ami meg a tartalmat illeti: címlapon az idei év, vélhetően legjobb lemezét produkáló Motorjesus, akiknek frontemberével, vagyis Howling mesterrel interjú is olvasható.

Ezenkívül egyik nagy ikonom, az egykori Spiritual Beggars frontember, Spice is nyilatkozott a méregerős, új Band Of Spice lemezről, de egy Shores Of Null interjú is olvasható a lapban.

Ami a magyar undergroundot illeti: a Reason zenekar egy brutálisan részletes, hatoldalas interjút adott nekem, akárcsak az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő, akit kizárólag személyes kérdésekkel bombáztam.

A szokott rovatok (könyvajánlók, merengő, lemezkritikák, alapművek) mellett egy szintén hatoldalas Henry Rollins életrajz is található az 52 oldalas (ezúttal már mind színes) lapban.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.