Skip to content

Nem hiányozhatnak a virágkellékek kínálatából a divatos virágtáskák és tasakok

A virágok csábító illatukkal és elragadó szépségükkel hódítják meg a hölgyek szívét már amióta világ a világ. A természet eme különleges bájjal és kisugárzással rendelkező ajándékai pompás szuvenírnek bizonyulnak akkor is, mikor szeretteinknek szeretnénk kifejezni odafigyelésünket.

A virágoknak mind-mind különleges jelentésük van, ami egyénileg is változhat, attól függően, hogy kinek milyen élményei vannak velük kapcsolatban. Kifejezhetjük virággal köszönetünket, hálánkat, szeretetünket, szerelmünket vagy akár a gyászt is. Gratuláció alkalmával is adhatunk a másik félnek virágot. Születésnapra, névnapra, anyák napjára, nőnapra, pedagógus napra, Valentin-napra is tökéletes választás egy csokor vagy egy cserepes virág. 

Impozáns virágtáska 

Modern és egyúttal rendkívül elegáns módja a virág ajándékozásának az exkluzív virágtáska. Egy különleges alkalom megérdemli a különleges csomagolást. Csodaszép virágtáskában adhatod át az üzenetet, hogy a másik mennyire fontos neked. 

A virágtáskába csomagolt virág tulajdonképpen egy látványos kompozíció, egy kézitáska formában pazarul elhelyezett virágösszeállítás divatos és dekoratív borításba foglalva. A jó minőségű virágtáska belső rétege vízhatlan, ami nem engedi át a nedvességet, így bélelhető száraz és vizes tűzőhabbal egyaránt. Selyemvirággal is ízléses darabokat készíthetsz, de ha valódi, meseszép virágkölteményre vágysz, az élő virág mellett kell döntened. 

Egyedi magyar feliratokkal még tökéletesebb a hatás

A Valex Decor Kft virágkötészeti nagykereskedésében saját tervezésű virágtáskákat és virágtasakokat vásárolhatsz. Az egyedülállóan magyar felirattal rendelkező modellek segítségével még személyesebbé és meghittebbé teheted az ajándékozást. 

Anyák napjára tökéletes választás a “Szeretettel Anyának”, színt valláshoz a “Szeretlek”, de a “Szeretettel” és a “Legyen szép napod” feliratok szinte minden alkalommal megfelelőek. A szintén magyar feliratú virágtasakok egy szál virág, vagy esetleg mindössze néhány szál kompozíciójának nyújtanak ideális burkolatot. 

A virágtáska sokáig mutatós dísze marad a lakásnak, hiszen nagyon könnyen tisztítható. Matt felületét egyszerűen egy nedves ronggyal megszabadíthatod a porcicáktól, s mivel anyaga vastag, nehezen gyűrődik, ez is jó alapot ad a minősége hosszú távú megőrzéséhez. 

Minőség és szépség egyben

S hogy még a környezettudatos vásárlók is szívesen használják ezt a tetszetős csomagolóanyagot, a műanyag fülek helyett környezetbarát papírfülek nyújtanak biztonságot a táskában rejlő virágnak. 

A minta és felirat nélküli natúr kraft virágtáska tökéletesen alkalmas kisebb cserepes virágok ajándékozásához. 

A vásárlók nagyon kedvelik a divatos virágtáskák használatát, hiszen fantasztikusan szép külsejükkel könnyedén meghódítják a megajándékozott felet. Érdemes minden virágboltnak készleten tartani belőle, hiszen a virágtáska egyre népszerűbb, sokan igénylik a rendelésük során ezt a fajta csomagolást.

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw