NEEDLESS – Új dal és videó, egy másfajta hangulat: Planet Oblivion

Planet Oblivion címmel és egy klip kíséretében már itt is van a harmadik új nóta a dánszentmiklósi Needlesstől. Albumelőzetes ez is, ugyanis január 7-én megjelenik a második nagylemezük, a 2019 nyarán kiadott Heresy utódja. A csapattól szokatlan hangulatú dalban vendég is hallható, Horváth Martina énekesnő (The Answer Lies in the Black Void, Thy Catafalque, Mansur).

Hát akkor engedjétek meg bemutatnunk egy olyan oldalunkat, amit még eddig nem hallhattatok tőlünk. Íme közelgő nagylemezünk harmadik dala, a Planet Oblivion Horváth Martina (Thy Catafalque, Mansur, The Answer Lies in the Black Void) vendégszereplésével.

A The Cosmic Cauldron névre keresztelt sci-fi konceptalbumunk 2022. januárjában fog megjelenni a dán Target Group családhoz tartozó Uprising Recordsnál.

Egy távoli, fiktív jövőben az emberiség maroknyi túlélője fel kell hogy vegye a történelem eddigi legnagyobb terhét. Egy nem evilági entitásnak, a kozmikus üstnek az ajándékát: A ‘látást’, mellyel megkezdődhet a homo deus intersztelláris hódítása. Ebben az epikus fejezetben születik meg a lemez anti-hőse és egyben a zenekar hatodik tagja, illetve ún.’mascotja’ is: Az Űrből Való, a Voidian.


www.facebook.com/needlesshunNEEDLEES feat. Martina – Planet Oblivion (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)

 


Forczek Ádám – énekes
Bánfalvi László
– basszusgitáros
 Botond Kasper – dobos
Bárány Tamás – gitáros
Fogl Botond – gitáros
Needless:


Ez a dal az érkező sci-fi concept lemezünk, a The Cosmic Cauldron hatodik fejezete, melyben a hatalmat kapott homo deus világokat pusztít el, hirdetvén ezzel a ‘Kozmikus Üst’ szörnyű igéjét galaxisokon át, eltörölvén mindent, mi nem emberi.

A klipet Németh Péter (Portrait Shot Photography) és Volner Márk (lovecrose) készítették. Innen is hálásan köszönjük nekik a lelkes munkát, és köszönjük mindazon szerettünknek és barátunknak, akik valamilyen úton módon segítettek minket abban, hogy ez a klip napvilágot láthasson.NEEDLEES – Odium (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)
NEEDLEES – The Cosmic Cauldron (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)NEEDLESS – The Cosmic Cauldron
(01/07 – Uprising Records)

01. Warvoid A.D.
02. Astrogate The Spectral Lane
03. The Predation
04. Mournful Heavens
05. The Cosmic Cauldron
06. Odium
07. The Prism Fortress
08. Chrononaut
09. Planet Oblivion
10. Transgalactic


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.