Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

NEEDLESS – Új dal és videó, egy másfajta hangulat: Planet Oblivion

Planet Oblivion címmel és egy klip kíséretében már itt is van a harmadik új nóta a dánszentmiklósi Needlesstől. Albumelőzetes ez is, ugyanis január 7-én megjelenik a második nagylemezük, a 2019 nyarán kiadott Heresy utódja. A csapattól szokatlan hangulatú dalban vendég is hallható, Horváth Martina énekesnő (The Answer Lies in the Black Void, Thy Catafalque, Mansur).

Hát akkor engedjétek meg bemutatnunk egy olyan oldalunkat, amit még eddig nem hallhattatok tőlünk. Íme közelgő nagylemezünk harmadik dala, a Planet Oblivion Horváth Martina (Thy Catafalque, Mansur, The Answer Lies in the Black Void) vendégszereplésével.

A The Cosmic Cauldron névre keresztelt sci-fi konceptalbumunk 2022. januárjában fog megjelenni a dán Target Group családhoz tartozó Uprising Recordsnál.

Egy távoli, fiktív jövőben az emberiség maroknyi túlélője fel kell hogy vegye a történelem eddigi legnagyobb terhét. Egy nem evilági entitásnak, a kozmikus üstnek az ajándékát: A ‘látást’, mellyel megkezdődhet a homo deus intersztelláris hódítása. Ebben az epikus fejezetben születik meg a lemez anti-hőse és egyben a zenekar hatodik tagja, illetve ún.’mascotja’ is: Az Űrből Való, a Voidian.


www.facebook.com/needlesshunNEEDLEES feat. Martina – Planet Oblivion (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)

 


Forczek Ádám – énekes
Bánfalvi László
– basszusgitáros
 Botond Kasper – dobos
Bárány Tamás – gitáros
Fogl Botond – gitáros
Needless:


Ez a dal az érkező sci-fi concept lemezünk, a The Cosmic Cauldron hatodik fejezete, melyben a hatalmat kapott homo deus világokat pusztít el, hirdetvén ezzel a ‘Kozmikus Üst’ szörnyű igéjét galaxisokon át, eltörölvén mindent, mi nem emberi.

A klipet Németh Péter (Portrait Shot Photography) és Volner Márk (lovecrose) készítették. Innen is hálásan köszönjük nekik a lelkes munkát, és köszönjük mindazon szerettünknek és barátunknak, akik valamilyen úton módon segítettek minket abban, hogy ez a klip napvilágot láthasson.NEEDLEES – Odium (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)
NEEDLEES – The Cosmic Cauldron (a 2022-es The Cosmic Cauldron album előzeteseként)NEEDLESS – The Cosmic Cauldron
(01/07 – Uprising Records)

01. Warvoid A.D.
02. Astrogate The Spectral Lane
03. The Predation
04. Mournful Heavens
05. The Cosmic Cauldron
06. Odium
07. The Prism Fortress
08. Chrononaut
09. Planet Oblivion
10. Transgalactic


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.