Skip to content

MYLES KENNEDY – Új albummal érkezik az Akvárium Klubba

Myles Kennedy szinte éppen csak befejezte a Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators turnéját, máris bejelentette őszi visszatérését Európába, méghozzá harmadik szólóalbuma, a The Art of Letting Go turnéjával, amelyet november 10-én mutat be az Akvárium Klubban.

Mint termékeny dalszerző, erőteljes énekes és profi gitáros, Myles Kennedy ráhangolódik a környezete ritmusára és sodródik az árral. Az Alter Bridge frontembereként az ő szárnyaló éneke, nyílt szívű dalszövegei és légmentes riffjei több, mint húsz éve fűtik az aranylemezes, arénákat megtöltő, világsikerű formációt. A Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators énekeseként 2010 óta folyamatosan lenyűgözi a közönséget. A Disturbed, a Halestorm és a Sevendust mellett épp olyan jól érzi magát, mint a Gov’t Mule és Darryl „DMC” McDaniels mellett. Ez az oka annak, hogy több, mint 1 milliárd összesített lejátszást generált világszerte, arany és platina minősítést szerzett kiadványaival, számtalan rajongója van és a KERRANG! a „rock egyik legjobb énekesének” keresztelte el.

És ez az oka annak is, hogy végül saját utat alakított ki magának. 2021-ben bemutatta második nagysikerű szólóalbumát, a The Ides of March-ot, ez a lenyűgöző anyag pedig három országban, összesen négy toplista elején kötött ki debütáláskor, a Billboard US Top Current Hard Music Chart-ján, az Egyesült Királyság Official Rock & Metal Chart-ján és az Official Independent Album Chart-on, valamint a Canada Hard Music Album Chart-on. A több, mint 10 milliós lejátszás mellett a lemez kiváló kritikákat kapott az American Songwriter, a Guitar.com, a LoudWire és Guitar World-től is, sokak mellett, a Riff pedig egyenesen “fantasztikus és kötelezően meghallgatandó lemezként” üdvözölte a megjelenést. Két szólóalbummal és teltházas önálló turnékkal a háta mögött, most Myles Kennedyt megérzései harmadik nagylemezéhez vezették, a Napalm Records-nál megjelenő The Art of Letting Go-hoz, amelyet a Say What You Will című kislemezdallal vezet fel. A The Art of Letting Go turné november 10-én érkezik Budapestre, az Akvárium Klubba, az előzenekar a Black River Delta lesz.

Jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 13. 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 14-én, 10 órakor indul a Live Nation weboldalán.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw