MUSIC360 – Hangszeres workshop, zeneipari panelbeszélgetések… koncert

Szeptember 2-án startol a music360 – hangszeres workshop, zeneipari panelbeszélgetések, személyes mesterkurzusok, menedzsersimogató, koncert!

A Voice-Beat Próbaterem és stúdió, illetve a Majdnem Híres Rocksuli közös, hagyományteremtő zeneipari rendezvénysorozata, a music360 egy olyan szabadegyetem-jellegű zenei műhely, ahol az amatőr és a profi zenészek, zeneipari szakemberek és a zene iránt komolyabban érdeklődők barátságos légkörben, könnyen juthatnak praktikus zeneipari ismeretekhez.

A többrészres rendezvénysorozat Óbudán mutatkozik be a Voice-Beat Próbaterem és Stúdióban, szeptember 2-án, csütörtökön…


www.facebook.com/voicebeatobudaA délutánt 17:00 órakor Binder Gáspár (Prosectura, The Devil’s Trade, Torn From Earth, Choke City) dob workshopja indítja majd, ahol a lábcin meghatározó szerepéről tanulhatunk.

Ezt a Koncertezés vs. pandémia című zeneipari panelbeszélgetés követi, olyan résztvevőkkel, mint Horváth Máté (DDW, Dürer Kert, New Beat), Réz György (Majdnem Híres Rocksuli), Csala Bertalan (music360, Voice-Beat Próbaterem és stúdió) és Binder Gáspár (CudiPurciBooking). Moderál: Décsy Eszter (Music Hungary Szövetség, NOW Books & Music).

Az ország első és egyik legkomolyabb zeneipari iskolája, a Majdnem Híres Rocksuli, amellett, hogy itt tartja szokásos összejövetelét, a Menedzsersimogatót is szervezi, amelynek keretében a résztvevők találkozhatnak Magyarország prominens zenei menedzsereivel és a MHRS frissen végzett szakembereivel is! A Menedzsersimogató egy speed speech-jellegű időkorlátos beszélgetési lehetőség, amelynek keretében a résztvevők kötetlen körülmények között beszélhetnek Magyarország olyan prominens zenei menedzsereivel, mint Kovács Ákos Dadan (Margaret Island, Blahalousiana, HS7, Supernem, stb.), Sándor Dániel (Jónás Vera Experiment, colorStar) vagy Vörös András (Ørdog, Superbutt, Budapestrockandroll) és a MHRS frissen végzett szakembereivel is!Az estét a Dal 2019-ben nagy sikerrel bemutatkozott Heatlie zenekar szabadtéri koncertje zárja, a Terem Records-szal együttműködésben.

Binder Gáspár személyes, one-on-one mesterkurzusokat is tart a helyszínen: 30 perc profi stúdiókörülmények között, ahol egy előre egyeztetett dobolási problémát segít megoldani, olyan exkluzív és praktikus tudást nyújtva, amit akár már a következő koncerten vagy lemezfelvételen fel is lehet használni! Ez a program külön árazású és extrán limitált férőhelyes: mindössze 3 fő veheti igénybe, szóval érdemes időben lecsapni rá, amíg még van jegy! Az esemény nem minősül zenés-táncos rendezvénynek, jelenlegi tudásunk szerint védettségi igazolvány nem szükséges.


FB esemény
Jegyek

early bird: 3500 Ft
helyszínen: 4500 Ft
mesterkurzus: 12.000 Ft

A jegyek korlátozott számban kaphatóak, a rendezvény 50 fő kapacitású! A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött. A résztvevők adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni a jegyért. A koncerten a részvétel ingyenes!


Helyszín: Budapest, 1033, Bogdáni út 1. Voice-Beat Próbaterem és stúdió.

– Autóval: a Szentendrei útról a Bogdáni útra kanyarodva az első kapun hajts be balra, majd az épület mentén végig egyenesen és jobbra. Ingyenes parkolóhelyek (limitált számban) találhatóak a helyszínen.
– Tömegközlekedéssel: A belvárosból 9-es busszal a Bogdáni út végállomásig, 206, 34, 134-es buszokkal Árpád hídtól szintén a Bogdáni útig, A Batthyány tértől Filatorigát HÉV megállóig gyere. Képzed magad, építsd a zenekarod jövőjét és érezd jól magad velünk!


www.instagram.com/voicebeat


www.facebook.com/majdnem.hires

www.instagram.com/majdnemhiresrocksuli


www.facebook.com/teremrecordsKERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.