Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MUNICIPAL WASTE – Thrash, sci-fi és horror, dal- és klippremier: Electrified Brain

Electrified Brain címmel július 1-jén jelenik meg az old school thrash/crossover vonalas richmondi Municipal Waste új stúdióalbuma, a 2017-es Slime And Punishment utódja, harmadik előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. Október legvégén Budapesten is bemutatják majd a friss anyagot az Anthrax vendégeként.

Ryan Waste gitáros:Az Electrified Brain a bosszúról és a megváltásról szól, folytatva a Deathripper trilógiát lezáró Mental Shock dalunk koncepcióját. Tévesen vádolnak és megfosztanak a jogaidtól, hogy aztán a súlyos zene elektromos ereje által győzedelmeskedj és kiszabadulj. Ismét Norman Cabrera barátunkat kértük fel a klipjének elkészítésére, miután a Slime and Punishment esetében is hihetetlen munkát végzett. Vizuálisan messze túlszárnyalta a célt, a Wolfpack Studiosnál dolgozó Rob Lucasnak köszönhetően pedig sokkal filmszerűbb lett az élmény.

Norman Cabrera rendező:Ennél a videónál nem fogadtam el a korlátokat. Az olyan klasszikus heavy metal videók szellemében készült, mint Ozzytól a Bark at the Moon vagy Dio-tól a The Last in Line. A sci-fi / horror képek nagyon jól illeszkednek a zenekar hangulatához. Egy kicsit Cronenberget és Carpentert is megidéztük. A múlt legjobb sci-fi filmjei gyakran aktuális eseményeket vettek alapul, és egyfajta fantasztikus környezetbe helyezték őket. Ez a videó egy nem is olyan távoli disztópikus jövőben játszódik, ahol az egyéniségedet elveheti egy arctalan szervezet. Ez egy vad koncepció, de nem áll túl messze a mai világunktól.

Tony Foresta énekes: Nem írunk szerelmes balladákat, hogy több lemezt adhassunk el. Most is csak azt csináltuk, amit mindig, amióta a bandánk megalakult. Igyekszünk hangos, gyors és zúzós hardcorepunkmetalt nyomatni… Reméljük, hogy az új dalaink is véres füleket, szétrobbant hangfalakat és dühös szomszédokat eredményeznek majd, a koncertjeinkről pedig csúf monoklival távoztok majd, egyben a tekintélyekkel szembeni egészséges bizalmatlansággal.

Az új anyagot Philadelphiában vették fel Arthur Rizk producerrel (Power Trip, Code Orange).


www.facebook.com/Municipalwaste
MUNICIPAL WASTE – Electrified Brain
(a 2022-es Electrified Brain album előzeteseként)


MUNICIPAL WASTE – High Speed Steel
(a 2022-es Electrified Brain album előzeteseként)A Grave Dive az olyan nótáink stílusát követi, mint a Headbanger Face Rip vagy a Wave of Death. Ezzel is arra inspiráljuk a rajongóinkat, hogy további sérüléseket szerezzenek, persze csakis egészségtudatos módon.MUNICIPAL WASTE – Grave Dive
(a 2022-es Electrified Brain album előzeteseként)MUNICIPAL WASTE – Electrified Brain
(07/01 – Nuclear Blast)

01. Electrified Brain
02. Demoralizer
03. Last Crawl
04. Grave Dive
05. The Bite
06. High Speed Steel
07. Thermonuclear Protection
08. Blood Vessel – Boat Jail
09. Crank The Heat
10. Restless and Wicked
11. Ten Cent Beer Night
12. Barreled Rage
13. Putting On Errors
14. Paranormal JanitorKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.