MOTÖRHEAD – Lemmy hamvait töltényekben őrzik a legjobb barátai

Eddig nem tudtunk róla, de a Motörhead néhai főnökének, Lemmynek a 2015 végén bekövetkezett halála előtt az volt a kívánsága, hogy a hamvait tegyék töltényekbe, azokat pedig a legközelebbi barátai kapják meg. Az egykori MTV VJ-hez, az amerikai Riki Rachtmanhez most jutott el a neki szánt töltény, posztolt is róla egy képet.

Az Ugly Kid Joe frontembere, Whitfield Crane tavaly februárban kapta meg a töltényét, a mellékelt szöveget pedig az egykori teniszcsillag, a szintén rockfanatikus Pat Cash posztolta ki:

Whitfield! Tudjuk, hogy Lemmy sok embert ismert, de csak keveset tartott a barátjának, és még kevesebbet sorolt a családhoz. Te az uztóbbiek egyike vagy, így hát szeretnénk ezt átadni neked. Mindnyájunk életét olyan módon érintette meg Lemmy, hogy azt egyikünk sem fogja feledni soha, de ezekkel a hamvakkal nem csupán Lemmy emléke marad veled örökre, hanem Lemmy is. Ő volt Lemmy. Rock’n’Rollt játszott. Ne feledd el Őt!
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.