MORDRED – Új klippel jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Love Of Money

2013 óta újra aktív a San Francisco-i crossover-thrasher Mordred, és ha minden igaz, a tavaly nyáron kiadott, a visszatérést jelentő Volition EP-t idén nyáron követi majd egy új album is, az első nagylemezük az 1994-es The Next Room óta.

A tavalyi EP-ről a Love Of Money dal is kapott egy hivatalos videót, a rendezője Eddie Granillo (Keptone Filmz) volt, a kisfilmben szereplő színésznő, fétismodell pedig Szandora LaVey.

Danny White gitáros: “Van amikor mindannyian szeretnénk megkapni, van amikor igazán szükségünk van rá. Van aki ölne, más meg meghalna érte. Csak kevesen vannak, akik megengedhetik maguknak, hogy ne foglalkozzanak vele. Csábítani képes, a hatalmát nem lehet tagadni, a neve pedig: pénz.”

www.facebook.com/MordredBand


MORDRED:

Scott Holderby – énekes
James Sanguinetti – gitáros
Danny White – gitáros
Art Liboon – basszer
Aaron (Pause) Vaughn – billentyűs/énekes, +lemezjátszó
Jeff Gomes – dobokHa jó a memóriád, minden bizonnyal emlékszel a Mordredre, akik klasszikus Bay Area thrash csapatként indultak a ’80-as évek közepén, de mire kijött az első albumuk, az 1989-es Fool’s Game, már funkys hatásokat építettek a zenéjükbe. A Red Hot Chili Peppers és a Faith No More áttörése a Mordrednek is sokat segített, így az 1991-es In This Life lemezen még bátrabban keverték a thrasht a funkkal.

Az 1992-es Vision EP-t két évvel később még egy nagylemez követte, a The Next Room, de azon már nem Scott Holderby énekelt, és helyenként a zene is grunge-os irányt vett. A siker elmaradt, 1995-ben feloszlott a banda, és ugyan a 2000-es évek első felében alkalmanként színpadra álltak, igazi aktivitást nem mutattak.

2013-ban azonban a Mordred is újjáalakult, mégpedig az In This Life lemezes felállásban, de a koncerteken Gannon Hall dobos helyét már Jeff Gomes vette át.MORDRED – The Love Of Money (a 2020-as Volition EP-hez)

MORDRED – Not For You (a 2020-as Volition EP-hez)MORDRED – Volition EP
(06/18 – Mordred)

1. Not For You
2. What Are We Coming To
3. The Love Of Money
4. The Baroness
MORDRED – Baroness (2015)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.