Skip to content

MISTER MISERY – Régi dal új köntösben

Az idei Halloweent a stockholmi horror metal banda, a Mister Misery sem nézi tétlenül. A kvartett ugyanis elkészítette az In Forever című szerzeményének a nagyzenekari változatát, amely lentebb máris meghallgatható.

Az In Forever eredeti verziója megtalálható a Mister Misery A Brighter Side of Death című második stúdióalbumán, amely 2021. április 23-án jelent meg, az Arising Empire gondozásában.

„Annyira izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk nektek ezt a dalt, szellemek! – kommentálták a nagyzenekari verziót a zenekar tagjai. – Megannyi emlék, amely örökre megmarad, összegyűlt itt ebben a posztban, emlékeztetőül arra, hogy oda-vissza a Holdig szeretjük ezt a bandát és a rajongóinkat! És persze már alig várjuk, hogy újabb rengeteg újdonságot alkossunk. A zongorát Rizzy játszotta mesterien, a nagyzenekari hangszerelést, a produceri és a keverési munkálatokat pedig Harley végezte el, Rizzyvel közösen. Nagy lelkesedéssel vesszük célba a horizontot, és haladunk a harmadik fejezet felé. Alig várjuk, hogy megmutathassuk, mi várható a közeljövőben!”

A svéd banda egy új lemezszerződésről is hírt adott:

„Óriási izgalommal jelentjük be új lemezszerződésünket a hatalmas AFM Recordsszal! Ennél jobb érzés nem is létezhet számunkra, és őszintén izgatottak vagyunk amiatt, mi is vár ránk! Az első naptól kezdve éreztük a zenekarunk iránti szenvedélyüket, így nem is lehetnénk hálásabbak! Szóval, tartsátok nyitva a szemeteket, mert több hír közeleg, mint gondolnátok!”

Az első eseményre nem is kell sokat várni – csak holnapig:

„Leírhatatlan izgalommal jelenthetjük be, hogy végre megjelenik az új kislemezünk, a Root of All Evil, amellyel megkezdjük a harmadik fejezetet. Halloweenkor elszabadul egy vadonatúj dal, egy klippel kísérve, amelyet régi barátaink, a hihetetlenül tehetséges Vdpictures – Video & Photo Productions tagjai készítettek. Nem fogtok csalódni benne! A borítót az ötletgazda GraveArtnak köszönhetjük, nagyon izgatottak vagyunk, hogy mellettünk állnak. Nos, itt az ideje felemelkedni, és ünnepelni a Halloweent! Csatlakozzatok hozzánk, szellemek! Legyünk hangosak!”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw