Skip to content

MISFIT RIVER – A dunaújvárosi csapat első hivatalos klipje: Craving For Sorrow

Craving For Sorrow címmel még tavasszal mutattuk be a harmadik EP-előzetes dalt a dunaújvárosi Misfit River zenekartól, most pedig megismerkedhetsz a nóta hivatalos klipjével is. Az új EP Drill The Vein címmel érkezik majd, a csapat legutóbbi EP-je a 2018-as Dark Waters volt.

A Craving For Sorrow magyarra fordítva annyit tesz: ‘bánatra való sóvárgás’. A klipben szereplő lány testesíti meg mindazt, amit maga a dal képvisel: bánat, szenvedés, fájdalom és önpusztítás.

A zenekarunk életében egy mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis elkészülhetett ez a videó – Csecskedi Lászlónak hála. Lacit már régóta ismertük, azonban efféle munkásságáról csak nem olyan rég szereztünk tudomást, majd kisebb ötleteléseket követve bele is csaptunk a közös munkába.

Egyben ez az első alkalom arra, hogy az új basszusgitárosunkkal, Bicskei Csongorral is megismerkedhessen a közönségünk. A forgatás nagyon jó hangulatban telt a budapesti Terem22 stúdióban. Hamarosan még egy szöveges videóval is jövünk; az EP-nk címadó dalához, a Drill The Vein-hez.


www.facebook.com/misfit.river


misfitriver.bandcamp.com
Csecskedi Laci:Nagyon élveztem a srácokkal a közös munkát, és a főszereplőnk, Tulics Hanga is hihetetlenül ügyes és profi volt! A jövőben szeretnék minél több videóklipet készíteni, és az is egészen biztos, hogy a csapattal nem ez volt az utolsó projektünk!


József Mátyás énekes:A Craving For Sorrow lényegében arról szól, hogy az emberiség nem képes tanulni a saját hibájából és ezáltal a történelem egy folytonos ördögi mókuskerékben van. Olyan ez a jelenség, mintha valahol a lelkünk mélyén, egy részünk mindig éhezne a bánatra/fájdalomra és hogy emiatt képtelenek vagyunk huzamosabb ideig békében élni. Kínozzuk magunkat generációkon át sötét emlékek állandó felhánytorgatásával, hogy nehogy kialudjon a gyűlölet és bosszúvágy lángja. Állandó feszültségkeltés veszi körül az életünket és ezáltal nem csoda, hogy valahol a világon, akár most ebben a pillanatban is, éppen elpattan az a bizonyos húr valamilyen formában. Sajnálatos módon valamiért úgy vagyunk kódolva, hogy a fájdalom jobban képes irányítani az életünket mint bármilyen más érzelem.


MISFIT RIVER – Craving For Sorrow (a Drill The Vein EP-hez)

MISFIT RIVER – Serpent Draped Arms (a Drill The Vein EP előzeteseként)
MISFIT RIVER – Fragmented (szöveges videó a Drill The Vein EP előzeteseként)
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw