MISFIT RIVER – A dunaújvárosi csapat első hivatalos klipje: Craving For Sorrow

Craving For Sorrow címmel még tavasszal mutattuk be a harmadik EP-előzetes dalt a dunaújvárosi Misfit River zenekartól, most pedig megismerkedhetsz a nóta hivatalos klipjével is. Az új EP Drill The Vein címmel érkezik majd, a csapat legutóbbi EP-je a 2018-as Dark Waters volt.

A Craving For Sorrow magyarra fordítva annyit tesz: ‘bánatra való sóvárgás’. A klipben szereplő lány testesíti meg mindazt, amit maga a dal képvisel: bánat, szenvedés, fájdalom és önpusztítás.

A zenekarunk életében egy mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis elkészülhetett ez a videó – Csecskedi Lászlónak hála. Lacit már régóta ismertük, azonban efféle munkásságáról csak nem olyan rég szereztünk tudomást, majd kisebb ötleteléseket követve bele is csaptunk a közös munkába.

Egyben ez az első alkalom arra, hogy az új basszusgitárosunkkal, Bicskei Csongorral is megismerkedhessen a közönségünk. A forgatás nagyon jó hangulatban telt a budapesti Terem22 stúdióban. Hamarosan még egy szöveges videóval is jövünk; az EP-nk címadó dalához, a Drill The Vein-hez.


www.facebook.com/misfit.river


misfitriver.bandcamp.com
Csecskedi Laci:Nagyon élveztem a srácokkal a közös munkát, és a főszereplőnk, Tulics Hanga is hihetetlenül ügyes és profi volt! A jövőben szeretnék minél több videóklipet készíteni, és az is egészen biztos, hogy a csapattal nem ez volt az utolsó projektünk!


József Mátyás énekes:A Craving For Sorrow lényegében arról szól, hogy az emberiség nem képes tanulni a saját hibájából és ezáltal a történelem egy folytonos ördögi mókuskerékben van. Olyan ez a jelenség, mintha valahol a lelkünk mélyén, egy részünk mindig éhezne a bánatra/fájdalomra és hogy emiatt képtelenek vagyunk huzamosabb ideig békében élni. Kínozzuk magunkat generációkon át sötét emlékek állandó felhánytorgatásával, hogy nehogy kialudjon a gyűlölet és bosszúvágy lángja. Állandó feszültségkeltés veszi körül az életünket és ezáltal nem csoda, hogy valahol a világon, akár most ebben a pillanatban is, éppen elpattan az a bizonyos húr valamilyen formában. Sajnálatos módon valamiért úgy vagyunk kódolva, hogy a fájdalom jobban képes irányítani az életünket mint bármilyen más érzelem.


MISFIT RIVER – Craving For Sorrow (a Drill The Vein EP-hez)

MISFIT RIVER – Serpent Draped Arms (a Drill The Vein EP előzeteseként)
MISFIT RIVER – Fragmented (szöveges videó a Drill The Vein EP előzeteseként)
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.