Skip to content

MIDNIGHT IN NOVEMBER – Új dal és klip a budapesti modern metal csapattól: Run

Harmadik új dalával jelentkezett a modern metalos budapesti Midnight In November. A Reason és a Tears of Gaia után a friss dal, a Run is előfutára a készülő konceptlemezüknek.

A Run egy készülő koncepciós album legfrissebb darabja. A nagylemezünkön a hét fő bűnt járjuk körül és azt, hogy az egyes bűnöket mi magunk hogyan, milyen módon éltük meg, hogyan követtük el ezeket a saját életünkben. Míg a 2019-ben megjelent Reason (Luxuria) a bujaságot mutatta be, önmagunk feladását a szerelemért és a testi vágyakért, a 2020 végi Tears of Gaia (Gula) a falánkságra koncentrált, a világunk, a bolygónk felfalásán keresztül, a Run (Acedia) pedig – a címmel picit ellentmondó módon – a lustaságot/jóra való restséget helyezi a középpontba.

www.facebook.com/midnightinnovember


„…Valószínűleg sok ember számára lehet ismerős az az állapot, vagy az a periódus az életünk során, amikor igyekszünk teljesen elzárkózni a külvilágtól és a minket, vagy akár a környezetünket és az egész világot érintő problémák elől. Ez az az állapot, amikor képtelennek érezzük magunkat arra is, hogy akár a legkisebb erőfeszítést megtegyük annak érdekében, hogy segítsünk magunkon vagy másokon, inkább a menekülést választjuk. Viszont ebbe az állapotba rettenetesen könnyű belekényelmesedni.

Hiába válik a saját elménk is egy egyre sötétebb és kietlenebb hellyé a külső ingerek nélkül, mégis rettentően nehéz onnan kilépni. Rossz belegondolni, hogy a komfortzónánk valójában milyen fojtogató hellyé tud válni.

Nagyon szeretnénk konkrét dátumot, vagy legalább egy körülbelüli hónapot megcélozni az album megjelenésére, de ez még nagyon korai lenne. Mivel a zenekar minden tevékenységét mi magunk végezzük a zene megírásától a felvételeken át grafikai és videóanyagok elkészítéséig, szeretnénk minden dalt addig csiszolni, míg azt nem érezzük, hogy kihoztuk magunkból a lehető legjobbat.”
MIDNIGHT IN NOVEMBER – Run (2021)


MIDNIGHT IN NOVEMBER – Tears Of Gaia (2020)
MIDNIGHT IN NOVEMBER – Reason (2019)

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw