MIDNIGHT IN NOVEMBER – Új dal és klip a budapesti modern metal csapattól: Run

Harmadik új dalával jelentkezett a modern metalos budapesti Midnight In November. A Reason és a Tears of Gaia után a friss dal, a Run is előfutára a készülő konceptlemezüknek.

A Run egy készülő koncepciós album legfrissebb darabja. A nagylemezünkön a hét fő bűnt járjuk körül és azt, hogy az egyes bűnöket mi magunk hogyan, milyen módon éltük meg, hogyan követtük el ezeket a saját életünkben. Míg a 2019-ben megjelent Reason (Luxuria) a bujaságot mutatta be, önmagunk feladását a szerelemért és a testi vágyakért, a 2020 végi Tears of Gaia (Gula) a falánkságra koncentrált, a világunk, a bolygónk felfalásán keresztül, a Run (Acedia) pedig – a címmel picit ellentmondó módon – a lustaságot/jóra való restséget helyezi a középpontba.

www.facebook.com/midnightinnovember


“…Valószínűleg sok ember számára lehet ismerős az az állapot, vagy az a periódus az életünk során, amikor igyekszünk teljesen elzárkózni a külvilágtól és a minket, vagy akár a környezetünket és az egész világot érintő problémák elől. Ez az az állapot, amikor képtelennek érezzük magunkat arra is, hogy akár a legkisebb erőfeszítést megtegyük annak érdekében, hogy segítsünk magunkon vagy másokon, inkább a menekülést választjuk. Viszont ebbe az állapotba rettenetesen könnyű belekényelmesedni.

Hiába válik a saját elménk is egy egyre sötétebb és kietlenebb hellyé a külső ingerek nélkül, mégis rettentően nehéz onnan kilépni. Rossz belegondolni, hogy a komfortzónánk valójában milyen fojtogató hellyé tud válni.

Nagyon szeretnénk konkrét dátumot, vagy legalább egy körülbelüli hónapot megcélozni az album megjelenésére, de ez még nagyon korai lenne. Mivel a zenekar minden tevékenységét mi magunk végezzük a zene megírásától a felvételeken át grafikai és videóanyagok elkészítéséig, szeretnénk minden dalt addig csiszolni, míg azt nem érezzük, hogy kihoztuk magunkból a lehető legjobbat.”
MIDNIGHT IN NOVEMBER – Run (2021)


MIDNIGHT IN NOVEMBER – Tears Of Gaia (2020)
MIDNIGHT IN NOVEMBER – Reason (2019)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.