MHORAI – Az első dal az új hazai deathcore csapattól: Liberation

Liberation címmel és egy szöveges videó kíséretében mutatta be első dalát egy új hazai deathcore formáció, a Mhorai.

2020-ban a Covid miatti korlátozások idején fogalmazódott meg Köteles Máté (gitár) és Floszmann Gergő (scream) korábbi zenésztársakban az ötlet egy súlyos deathcore bandáról. Kezdeti ötleteiket a házi stúdiójukban rögzítették és formálták az elmúlt hónapokon keresztül. Dalaikban leginkább a Fit For An Autopsy, a Thy Art Is Murder és a Bleed From Within hatásai érzékelhetőek.

A Liberation egy farkasfalkában zajló belső hatalmi harcról szól. A harcok egyre véresebbé válnak, ahogy egyik fél sem enged a céljaiból. A végsőkig elfajuló harc megmérgezi a falkát, de felszabadulást hoz a kihátráló farkasnak, amelyik saját halála árán is inkább a szabadulást választja.

www.facebook.com/mhoraimetalA pároshoz basszusgitárosként októberben csatlakozott a Budapesten élő Gáspár Tamás, aki black metalosabb stílusával visz színt a zenekarba. Jelenleg a 2021 végén megjelenő nagylemez dalain folynak a munkálatok. A lemezről számos dal hallható lesz single formájában és a hazai underground-élet egy-egy népszerű alakja is felbukkan majd vendégzenészként.

Jelenleg a trió egy olyan dobost keres, aki tudásával és játékstílusával stabil ritmust ad a csapatnak, és a jövőbeli koncerteken kiforrott játékkal üti majd a Mhorai dalokat.

MHORAI – Liberation (2021)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.