Skip to content

METALLICA – Mozis premier hazánkban is!

A Pannónia Entertainment hozza el Magyarországra is azt a világszerte megrendezésre kerülő mozis eseményt, amely a Metallica megjelenés előtt álló új lemeze köré lesz felhúzva. A 72 Seasons április 14-én jelenik meg a nagyközönség számára, azonban a legnagyobb rajongóknak most lehetőségük lesz a számokat moziban meghallgatni – mindezt már a világpremier előtt!

A nagyjából kétórás szeánsz országszerte a kiválasztott helyeken április 13-án, este 7 órakor veszi majd kezdetét, eredeti nyelven. Na persze, nem csak az új dalok mennek majd le ez idő alatt, ha már nagyvásznas a dolog, akkor némi képanyag is társulni fog a fülelnivalók mellé. Ezek pedig exkluzív anyagok lesznek, csak erre a vetítésre szánva, az együttes tagjaival. Az általános interjúkon kívül olyan kulisszák mögötti felvételekkel is találkozhatunk az album elkészültéről, amelyekből nagyobb rálátása nyílhat mindenkinek arra, miként születtek az új dalok, mi a történetük, mi is volt annak a rögös útja, hogy minden szerzeményhez videoklip is készüljön.

A metalikonok történetének régóta várt 12. stúdióalbumát teljes egészében meg lehet majd hallgatni az eseményen, a koncerthangzáshoz talán leginkább közel álló mozis Dolby Atmos 5.1 hangrendszerrel, ráadásul durván 24 órával a valódi megjelenés előtt, így tényleg az elsők között hallhatják azt azok, akik jegyet váltanak az előadásra.

További meglepetések is várhatóak a moziesten, így a legvérmesebb rajongóknak ezt semmiképp nem lesz érdemes kihagyniuk. A jegyek már kaphatók, érdemes sietni beszerzésükkel!

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw