Skip to content

METALLICA – Lars Ulrich szerint leghamarabb jövő ősszel térnek majd vissza a nagy koncertek

Lars Ulrich szerint „leghamarabb” egy év múlva lehetnek olyan arénakoncertek, ahol a rockbandák több tízezer rajongónak játszanak. A Metallica dobosa tegnap beszélt erről a CNBC Evolve Summit eseményén.

Sajnálatos módon azt el kellett fogadjuk, hogy a nagy koncertek visszatérése lesz az utolsó a sorban, tudod, amikor 20 ezer ember összejön egy arénában, vagy 50 ezer egy stadionban.

Lars szerint az élő sportrendezvényeket sokkal könnyebb visszahozni, mint a koncerteket, mert azok „kicsit rendezettebbek”, mint amilyenek általán a telktházas rockbulik.

Az élő koncertes fronton az a jó hír, hogy amikor a Metallica és más, hasonló bandák újra nagy arénákban vagy stadionokban lépnek majd fel, akkor már nagyjából azzal a ténnyel lehet számítani, hogy a Covidnak, ahogy most ismerjük, már vége lesz.

Noha a Metallica augusztusi autós koncertje, amit előre felvettek, majd több, mint 300 kanadai és amerikai szabadtéri moziban, autós moziban mutattak be „sikeres” volt, Lars szerint ez nem olyasmi, amit a Metallica a végtelenségig folytathat.

Nem tudom, milyen alapokat képezhet egy ilyen élmény, mert ez inkább egyszeri esemény volt. Nem hinném, hogy az ilyesmit túl gyakran meg lehetne ismételni. Ahhoz túl nagy a kiégés-faktor.


Szerinte a koncertek „lassan” fognak visszatérni, nagy valószínűséggel azt követően, hogy a nagyközönség vakcinához jut majd.

Amit ma tudunk, ahhoz képest, amit három hónappal, hat hónappal ezelőtt tudtunk, az az, hogy a várakozás sajnos még sokáig fog tartani. Én azt mondanám… legkorábban a jövő év harmadik negyedében, jövő ősszel… Erre tippelünk most.

A Metallica november 14-én, szombaton streamel majd egy fizetős Live & Acoustic From HQ: Helping Hand Concert & Auction nevű eseményt a főhadiszállásáról.

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw