MEMPHIS MAY FIRE – Jó ügyet támogatnak az új klipes dalukkal: Somebody

Még 2018-ban jött ki az amerikai metalcore vonal dallamos ágát képviselő Memphis May Fire legutóbbi lemeze, Somebody címmel pedig most egy új klipes dallal jelentkeztek. Ez már a negyedik nótájuk idén.

Matty Mullins énekes:Mindig is feszegetni annak határait, amit az emberek az MMF-ről gondolnak, és ez alól a Somebody sem kivétel. Attól a másodperctől kezdve, hogy befejeztük, nálunk mindenki kedvence lett. Szóval TÉNYLEG nehéz volt eddig titokban tartani.

A Somebody szövege elég világosan a kábítószerrel való visszaélésről és a függőségről szól, így ezt a kiadványunkat arra akarjuk használni, hogy reflektorfénybe helyezzünk egy non-profit szervezetet, amely hihetetlen munkát végez a függőségből való felépülést segítve, itt Nashville-ben. Az online boltunkban a Hands póló bevételének 100%-át a The Nashville Rescue Missionnek adományozzuk.www.facebook.com/MemphisMayFireMEMPHIS MAY FIRE – Somebody (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Bleed Me Dry (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Death Inside (2021)Matty Mullins énekes:Mindazok után, ami az elmúlt évben történt, szürreális érzés új zenét kiadni. A világjárvány idején rengeteg kihívással jár az alkotás, de visszatekintve azt hiszem, hogy szükségünk volt erre az időre ahhoz, hogy újra beleszeressünk a dalírásba. A Blood & Water csak egy kis ízelítő abból, ami még jön, és most nem is lehetnénk izgatottabbak.” 


MEMPHIS MAY FIRE – Blood & Water (2021)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.