MEMPHIS MAY FIRE – új klipes dal érkezett: The American Dream

Még 2018-ban jött ki az amerikai metalcore vonal dallamos ágát képviselő Memphis May Fire legutóbbi lemeze, tavaly pedig öt új dallal is jelentkeztek. Most itt egy újabb számuk, a videóval kísért The American Dream.

Matty Mullins énekes:Az országunk jelenlegi állapota inspirálta ezt a dal, valamint az a vágy, hogy az egymás elleni harc helyett a megoldásért küzdjünk.


www.facebook.com/MemphisMayFireMEMPHIS MAY FIRE – The American Dream (2022)MEMPHIS MAY FIRE – Left For Dead (2021)


Matty Mullins énekes:Mindig is feszegetni annak határait, amit az emberek az MMF-ről gondolnak, és ez alól a Somebody sem kivétel. Attól a másodperctől kezdve, hogy befejeztük, nálunk mindenki kedvence lett. Szóval TÉNYLEG nehéz volt eddig titokban tartani.

A Somebody szövege elég világosan a kábítószerrel való visszaélésről és a függőségről szól, így ezt a kiadványunkat arra akarjuk használni, hogy reflektorfénybe helyezzünk egy non-profit szervezetet, amely hihetetlen munkát végez a függőségből való felépülést segítve, itt Nashville-ben. Az online boltunkban a Hands póló bevételének 100%-át a The Nashville Rescue Missionnek adományozzuk.MEMPHIS MAY FIRE – Somebody (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Bleed Me Dry (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Death Inside (2021)Matty Mullins énekes:Mindazok után, ami az elmúlt évben történt, szürreális érzés új zenét kiadni. A világjárvány idején rengeteg kihívással jár az alkotás, de visszatekintve azt hiszem, hogy szükségünk volt erre az időre ahhoz, hogy újra beleszeressünk a dalírásba. A Blood & Water csak egy kis ízelítő abból, ami még jön, és most nem is lehetnénk izgatottabbak.” 


MEMPHIS MAY FIRE – Blood & Water (2021)


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.