Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MEMPHIS MAY FIRE – új klipes dal érkezett: The American Dream

Még 2018-ban jött ki az amerikai metalcore vonal dallamos ágát képviselő Memphis May Fire legutóbbi lemeze, tavaly pedig öt új dallal is jelentkeztek. Most itt egy újabb számuk, a videóval kísért The American Dream.

Matty Mullins énekes:Az országunk jelenlegi állapota inspirálta ezt a dal, valamint az a vágy, hogy az egymás elleni harc helyett a megoldásért küzdjünk.


www.facebook.com/MemphisMayFireMEMPHIS MAY FIRE – The American Dream (2022)MEMPHIS MAY FIRE – Left For Dead (2021)


Matty Mullins énekes:Mindig is feszegetni annak határait, amit az emberek az MMF-ről gondolnak, és ez alól a Somebody sem kivétel. Attól a másodperctől kezdve, hogy befejeztük, nálunk mindenki kedvence lett. Szóval TÉNYLEG nehéz volt eddig titokban tartani.

A Somebody szövege elég világosan a kábítószerrel való visszaélésről és a függőségről szól, így ezt a kiadványunkat arra akarjuk használni, hogy reflektorfénybe helyezzünk egy non-profit szervezetet, amely hihetetlen munkát végez a függőségből való felépülést segítve, itt Nashville-ben. Az online boltunkban a Hands póló bevételének 100%-át a The Nashville Rescue Missionnek adományozzuk.MEMPHIS MAY FIRE – Somebody (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Bleed Me Dry (2021)MEMPHIS MAY FIRE – Death Inside (2021)Matty Mullins énekes:Mindazok után, ami az elmúlt évben történt, szürreális érzés új zenét kiadni. A világjárvány idején rengeteg kihívással jár az alkotás, de visszatekintve azt hiszem, hogy szükségünk volt erre az időre ahhoz, hogy újra beleszeressünk a dalírásba. A Blood & Water csak egy kis ízelítő abból, ami még jön, és most nem is lehetnénk izgatottabbak.” 


MEMPHIS MAY FIRE – Blood & Water (2021)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.