MEGADETH – Ellefson basszustémáit újra feljátssza majd egy bőgős az új lemezen

A készülő Megadeth albumra ugyan David Ellefson már jóval korábban feljátszotta a basszustémáit, ezeket azonban egy másik basszer újra felnyomja majd, erről Dave Mustaine beszélt a Gimme Radio “The Dave Mustaine Show” műsorának friss epizódjában.

A Megadethből a botrányos videója miatt
eltávolított Ellefson még tavaly májusban rögzítette a basszustémáit Nashville-ben, majd a 96.7 KCAL-FM rádió egyik műsorában a Dirk Verbeuren dobos és közte kialakult kölcsönhatást a klasszikus Rush albumokon hallható Geddy Lee és Neil Peart összjátékhoz hasonlította.Úgy érzem, hogy az új Megadeth lemezen Dirk és én ugyanezeket a pillanatokat éljük át. Ez persze a Megadeth, nyilván nem a Rush, mégis voltak olyan pillanatok, amikor azt mondtam: ‘Ó, Istenem’! Visszajöttek a gyerekkori élmények… ‘Ez itt az én Geddy/Neil pillanatom’...”

Dave Mustaine a Gimme Radio-nak:

Csak szeretném megköszönni a kedves szavakat és a támogatást, miközben készülünk a következő turnéra és folytatjuk az új basszusgitáros keresését. Haladunk előre. A lemez munkálatai hamarosan lezárulnak, pár héten belül érkezik majd valaki, aki az eddigi basszustémákat újra feljátssza. Ez viszonylag gyorsan megy majd, mert az illető, akivel tárgyalunk, egy kiváló basszusgitáros. És remélhetőleg a felvétel után is marad. Vagy még a felvétel előtt találunk valakit, aki a továbbiakban az állandó emberünk lesz.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.