Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MÅNESKIN – Itt az olaszok vadonatúj videóklipje: Supermodel

Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában. A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek az új dátumokra is.

Van azonban egy vadonatúj nótájuk, a Supermodel, amit Max Martin csúcsproducerrel (Britney Spears, Taylor Swift, The Weeknd, Lady Gaga stb.) készítettek. És most már itt a hivatalos klipje is.

A Supermodelt azután írtuk meg, hogy Los Angelesben a legcsodásabb hónapokat töltöttük el. Időnként meg is lepődtünk, mégis izgatottan tapasztaltuk, hogy az embereket mennyire érdekli a ‘híresség’ és a státusz gondolata, és hogy mennyien megszállottjai a kinézetüknek és a kapcsolataiknak.

Elképzeltünk egy rejtélyes Szupermodell karaktert. Egy igazán vagány, szórakoztató társasági embert, aki azonban a valóságban tele van problémákkal, szomorúsággal, aki rejtegeti a függőségét. Bizonyos értelemben szereted őt, mert tudja, hogyan kell jól érezni magát, ugyanakkor el is akarod kerülni, mert bajba sodorhat.


A 2021-es Eurovíziós Dalversenyt nagy meglepetésre a Måneskin nyerte meg a Zitti e buoni (Fogd be és viselkedj) című dalával, a legutóbbi sikernótájuk pedig a Mammamia címet kapta. A csapat második albuma, a Teatro d’ira: Vol. I nem sokkal az ED előtt jelent meg, a győzelem után pedig a korábbi Beggin’ feldolgozásukkal, valamint az I Wanna Be Your Slave dalukkal kerültek a sikerlisták élére.
MÅNESKIN – Supermodel (2022)


MÅNESKIN – Mammamia (2021)
MÅNESKIN – Beggin’ (The Four Seasons feldolgozás, 2021)


MÅNESKIN – I Wanna Be Your Slave
(a 2021-es Teatro d’ira: Vol. I albumhoz)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.