LORD OF THE LOST – Trve western videoklip a dark csapattól: Viva Vendetta

Judas címmel még a nyáron jelent meg a dark/gót vonalas Lord Of The Lost új albuma, a friss klipjük pedig a Viva Vendetta dalhoz készült el. A hamburgi csapat legutóbbi albuma a 2018-as Thornstar volt, tavaly pedig a Swan Songs III című lemezt adták ki LOTL sikerdalok neoklasszikus (’ensemble’) verzióival.

Chris Harms frontember: „Ahogy egyre több gyűlölettel szembesülünk az interneten, ami a növekvő sikerünkkel jár, egyre gyakrabban mondják, hogy ‘túl darkok’ vagyunk a rock színtérhez, ‘túl színesek’ a gót színtérhez és persze ‘nem elég kemények’ a metal színtérhez. Azt is olvassuk, hogy ‘túl meleg’ a kinézetünk, és hogy ‘nem vagyunk igaziak’, bármit is jelentsen ez.”

LORD OF THE LOST – Viva Vendetta (a 2021-es Judas albumhoz)

Chris Harms: „Szeretünk a székek között táncolni, és önként egyikre sem ülünk le, így ez tökéletesen megfelel nekünk. Az ‘igaz’ szó jelentéséről folytatott rendkívül szórakoztató viták során rájöttünk, hogy egy westernvideónál nincs is ‘igazabb’, ezért nem sajnáltuk a pénzt, a fáradságot, és megalkottuk a Viva Vendetta dal TRVE WESTERN verzióját.”

LORD OF THE LOST – The Gospel Of Judas (a 2021-es Judas albumhoz)

Chris Harms frontember: „Szeretnénk felvetni azt a kérdést, hogy egyáltalán fontos-e kategorizálni az embereket, nem is beszélve önmagunkról. Az igazi erő a sokszínűségünkben és az egyéniségünkben rejlik. Ezt zenekarként magunk is felismertük. A The Gospel Of Judas dallal mindenkit arra szeretnénk emlékeztetni, hogy a határaid ott kezdődnek, ahol feladod az egyéniségedet.”

LORD OF THE LOST – For They Know Not What They Do (a 2021-es Judas albumhoz)

Chris Harms: „A For They Know Not What They Do-val nemcsak folytatjuk az első előzetes dalunk, a Priest audiovizuális élményét, hanem bizonyos értelemben itt egy ciklus bontakozik ki, amely a két videót a kezdetekben és a befejezésekben összeköti. Ráadásul egy gyerekkori álmom is teljesült, hiszen melyik zenész ne szeretne egyszer a Bohemian Rhapsody kórusaként a legjobb Queen-módra szerepelni a klipjében.”

A Judas lemeznek kijött egy szigorúan limitált deluxe doboz verziója is, amely a 2 CD-s Judas Mediabook mellett tartalmaz egy különleges CD-t (The Sorrows Of The Young), egy dupla extra CD-t (LOTL+), valamint a hatrészes, a kulisszák mögötti dokumentumfilm bónusz DVD-t (Becoming Judas). A The Sorrows Of The Young tíz kiadatlan dalt tartalmaz, amelyeket Chris Harms még 18 éves korában írt, és amelyeket most újra felvettek, míg a LOTL+ a Viva Vendetta daluk 32 teljesen különböző ének- és szövegértelmezését mutatja be. Ezeket olyan előadók írtak és adtak elő, mint a Megaherz, az Equilibrium, a Lacrimosa, a Subway To Sally, a Nachtblut vagy az Unzucht.

LORD OF THE LOST – Judas
(07/02 – Napalm)

CD 1 – Damnation
01. Priest
02. For They Know Not What They Do
03. Your Star Has Led You Astray
04. Born with a Broken Heart
05. The 13th
06. In the Field of Blood
07. 2000 Years a Pyre
08. Death Is Just a Kiss Away
09. The Heart Is a Traitor
10. Euphoria
11. Be Still and Know
12. The Death of All Colours

LORD OF THE LOST – Judas
(07/02 – Napalm)

CD 2 – Salvation
01. The Gospel of Judas
02. Viva Vendetta
03. Argent
04. The Heartbeat of the Devil
05. And it Was Night
06. My Constellation
07. The Ashes of Flowers
08. Iskarioth
09. A War Within
10. A World where We Belong
11. Apokatastasis
12. Work of Salvation

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.