Skip to content

LORD – Évzáró nagykoncert

A Lord zenekart senkinek sem kell bemutatni Magyarországon, hiszen akinek az elmúlt évtizedek során rabolta el a szívét az élő rockzene, az biztosan megfordult már az ötven esztendeje aktív ikon bulijain. Pohl Mihály és csapata lendületes, szenvedélyes, elhivatott magyar rocknótái az idei szilveszter előestéjén, december 30-án is felcsendülnek majd, ezúttal a fővároshoz közeli Gödöllő legnagyobb koncerthelyszínén, az Egyetemi Sportcsarnokban.

Mert hiába formálódott sokat története során az 1972-ben alapított szombathelyi együttes tagsága, a 2017-es jubileumi Lord 45, vagy akár a 2010-es Örökké lemez felvételei éppen olyan őszintén szólnak, mint a csapat 1985-ös, nagysikerű debütáló korongja, a Big City Lights dalai egykor. És itt a titok: azért tud ennyire népszerű lenni sok idő után is a mindennapi életet, hétköznapi álmokat megzenésítő csapat, mert emberi tudott maradni – ez a hitelesség pedig vélhetően az idei turné maradék állomásain sem törik meg. Így Gödöllőn is teljesen biztosan felcsendülnek az olyan jól ismert, közös éneklésre buzdító, szívfacsaró balladák, mint a Vándor és a Csenddel üzenek, de magától értetődően a pörgősebb kedvencek sem hiányozhatnak majd az ünnepi setlistről, legyen akár szó az Utca kövén, vagy az Engem ne várjatok című, és még megannyi más, az évtizedek alatt a közönség lelkéhez nőtt szerzeményről.

Az évzáró nagykoncerten, december 30-án a Lord előzenekara ráadásul nem más, mint a P. Mobil őseként emlegetett Gesarol együttes lesz, akik – immáron évtizedek óta Pótz-Nagy Ágoston gitáros vezetésével viszik tovább a legendás múltat.

https://www.facebook.com/events/2064453070580604

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw