Skip to content

LONEHUNTER – Dal a Castrum egykori énekesével

A LoneHunter nevű brazil extrém death metal hordát hosszú időn keresztül ketten működtették: a gitáros/énekes Marcos Junior és a billentyűs Juliano Bonacini. Ám, utóbbi zenésznek – egyéb elfoglaltságai miatt – távoznia kellett. Így Marcos jelenleg egyedül üzemelteti a formációt, aki korábban olyan csapatokban játszott, mint a Pesticide vagy a Cauterization.

A 2016 óta aktív együttes eddig egy EP-vel büszkélkedhet (Beyond the Portals of Death – 2018), és egy split-kiadványon való szereplés (Blackheart Cult Vol 1 – 2021) valamint néhány feldolgozás elkészítése (Bathory, Bolt Thrower) színesíti a diszkográfiáját.

A dél-amerikai zenekar pár nappal ezelőtt egy új kislemezzel jelentkezett. A Mental Confusion című szerzeményben ráadásul az ungvári Castrum egykori frontembere, Georgius is vendégszerepel.

„Köszönet mindenkinek, akik folyamatosan támogatásukról biztosították a LoneHuntert, és engem is mindig bátorítottak, hogy folytassam a zenélést! Elhoztam az új hangzást! – mondta Marcos Junior. – Brazíliában nem könnyű zenét készíteni. Pláne egy olyan projektben, amelyben mindent én magam csinálok, a zeneszerzéstől kezdve a keverésen át egészen a videókészítésig. De hálás munka azt csinálni, amit szeretünk! Ez egy underground munka az underground számára! Új logó, új hangzás, ugyanazok a ritmusok! Az a megtiszteltetés ért, hogy Georgius is közreműködik a háttérvokálokban. A videóban felhasznált művészeti alkotást Julio Cesar készítette a Hellrise-ból. Kérlek titeket, hogy terjesszétek a hírt és támogassatok a továbbiakban is! Köszönöm!”

„Nagy megtiszteltetésnek veszem, hogy Marcos Junior felkért némi háttérvokálozásra a legújabb, Mental Confusion című single-jén. Remélem, hamarosan újabb szerzemények lesznek hallhatók tőle, és nagyon sok sikert kívánok neki!” – tette hozzá Georgius.

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw