LOCK UP – Videoklip is született az első új dalhoz: Dark Force of Conviction

Még májusban írtuk meg, hogy legutóbb akkor hallottunk a Lock Up-ról, amikor Nick Barker alapító dobos (Brujeria, ex-Cradle Of Filth, ex-Dimmu Borgir) kiszállt a a grind/death bandából, de arról is hírt adtunk arról, hogy a 2017-es Demonization lemez utódja ősszel érkezik The Dregs Of Hades címmel.

A dobok mögé Adam Jarvis (Misery Index, Pig Destroyer stb.) ült be, Kevin Sharp énekes mellé felsorakozott Tomas Lindberg (At TheGates, The LurkingFear) is, májusban pedig egy spéci kislemezen mutatkozott be az új felállás.

Az új album november 26-án jön majd ki, és most már az első előzetes dal, a Dark Force of Conviction videoklipje is megérkezett.www.facebook.com/LockUpOfficialA Lock Up tagjai: Shane Embury basszer (Napalm Death, Brujeria stb.), Anton Reisenegger gitáros (Criminal, Pentagram Chile stb.), Adam Jarvis dobos (Misery Index, Pig Destroyer stb.), Kevin Sharp énekes, Tomas Lindberg (At The Gates, TheLurking Fear) énekes.Mivel a zenekar tagjai a világ különböző pontjain élnek, az új albumot a Covid-járvány miatt távmunkában vették fel.

Kevin Sharp énekes:Anton (Reisenegger, gitár) egy dropboxba töltötte fel a nagyon nyers témáit, ötleteit, majd Adam megírta, kitalálta ezekhez a dobtémákat, aztán jöttem én és Tompa. Ami meg Shane (Embury, basszusgitáros) dalait illeti, ő nagyon konkrét nótákat írt, kidolgozva minden szólamot. Persze, Adam ezeken is alakított ezt-azt.

Az ének esetében mindez úgy ment, hogy miután felvettem néhány dolgot, elküldtem ezeket Tompának, aztán ő is ugyanezt tette. Oda és vissza küldözgettük a dalokat, amíg el nem készült minden. Nem hiszem, hogy mindez lehetséges lett volna a korábbi tapasztalataink nélkül.

Ennek ellenére talán abban is egyetértenénk, úgy gondolom, hogy – a felvétel természetéből is adódóan, ugyanis mindez a legsötétebb időszakunkban történt – ez az anyag mindannyiunk számára különleges lett.


LOCK UP – Dark Force of Conviction (a 2021-es The Dregs of Hades album előzeteseként)

Tompa Lindberg 2002 és 2014 között is énekelt a Lock Up-ban, két stúdiólemez egy Japánban felvett élő album is készült vele. Ez az eredetileg 2005-ben kiadott koncertfelvétel, a Play Fast Or Die – Live In Japan, sosem jött ki vinyl-változatban, egészen idén májusig, akkor ugyanis megjelent az LP, ráadásul egy bónusz kislemezzel. Az Inside Cthulhu’s Eye kislemezre friss felvételek kerültek Tomas Lindberggel és Kevin Sharppal. A címadó dallal, amelyhez kip is született, már lehet is ismerkedni.LOCK UP – Inside Cthulhu’s Eye (a 2021-es Inside Cthulhu’s Eye kislemezhez)LOCK UP – Inside Cthulhu’s Eye 7″

01. Cyphers Of Fortune
02. Inside Cthulhu’s Eye
03. Radiation Sickness (Repulsion)
LOCK UP – The Dregs Of Hades
(11/26 – Listenable)

01. Death Itself, Brother of Sleep (Intro)
02. Hell Will Plague the Ruins
03. The Dregs of Hades
04. Black Illumination
05. Dark Force of Conviction
06. Misdirection Thief
07. Dead Legions
08. Triumph of the Grotesque
09. Nameless Death
10. A Sinful Life of Power
11. Ashes
12. The Blind Beast
13. Reign On in Hell
14. Crucifixion of Distorted Existence


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.