Skip to content

LIMP BIZKIT – Hivatalos stúdióváltozatban jobb az új daluk? Itt a Dad Vibes

Augusztus elején koncerten mutatta be Dad Vibes című új dalát a Limp Bizkit (valamint Fred Durst új fazonját), és most már a nóta hivatalos stúdióváltozatával is lehet barátkozni.

Már tíz éve annak, hogy megjelent az utolsó Limp Bizkit album, a Gold Cobra, és ugyan voltak olyan hírek, hogy az utódját felvették Ross Robinson producerrel, ennek a Stampede Of The Disco Elephant című lemeznek azóta sincs se híre, se hamva. 2013-ban ugyan kiadtak egy Ready To Go című dalt (Lil Wayne-nel), majd egy Ministry feldolgozás (Thieves) mellett további dalaik is napvilágot láttak (Endless Slaughter, Lightz), de lemez nem érkezett azóta sem.

Egy hónapja olyan hírek szivárogtak ki, hogy a Dad Vibes-ot hamarosan újabb dalok is követik majd, aztán hipp-hopp, itt lesz az új lemez is.


LIMP BIZKIT – Dad Vibes (szöveges videó, 2021)

https://www.youtube.com/watch?v=7tadqEjXzmv9fgy21AelkRWes Borland gitáros a nyáron a Drinks With Johnny-nak beszélt arról, hogy miért nincs új Limp Bizkit album.


Az elmúlt 10 évben a Bizkit többször is stúdiózott, megpróbáltunk befejezni egy lemezt. Hétszer is voltunk különböző stúdiókban, melóztunk a dolgainkon. Fred (Fred Durst énekes) azonban folyamatosan elégedetlen volt a vízióval. Kiadtunk kislemezeket, elkészítettük a Ready To Go-t, és volt egy másik kislemezünk is, az Endless Slaughter 2014-ben…


De Fred… Azt hiszem, hogy ő most kezd eljutni a lényeghez. Hozzávetőlegesen 35 felvett dalunk, mármint zeneileg, Fred pedig fel is énekelt jó néhányat, aztán kikukázott mindent: ‘Bakker, ezeket dobjuk ki! Szerintem most végre eljutott Fred arra a pontra, hogy kiválasztja azokat a dalokat, amelyekkel végül megbarátkozott, és be is fejezi ezeket. Aztán pedig elvégezzük a végső munkálatokat a lemezen. Szóval, drukkolok.


Van valami elképzelésed arról, hogy mi lehet az ütemterv? Nyilvánvalóan nem fog megtörténni a nyári koncertjeitek előtt.

Nem, a koncertek előtt semmiképpen. De nem én felelek Fred énekéért. Én már régen végeztem a saját dolgommal. De az is biztos, hogy ha felénekli a dalokat, utána még játszom egy kicsit, a végső simitásokat is megcsinálom.

Ez a kib…ott Fred Durst a legnagyobb kedvencből a világ leggyűlöltebb emberévé vált. Fel is oszlottunk egy időre, ő pedig most próbálja megtalálni a helyét egy csomó dalban. Fred annyira tehetséges, és annyira szeretem őt, mintha a testvérem lenne. De ha nem áll készen a dologra, akkor nem áll készen rá.”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw