Skip to content

LAST IN LINE – Biztonsági öveket bekapcsolni!

Az eredeti Dio-zenészekből verbuválódott Last In Line bejelentette a harmadik stúdióalbumának a hivatalos megjelenési dátumát. Eszerint az Andrew Freeman énekes, Phil Soussan basszusgitáros (ex-Ozzy Osbourne), Vivian Campbell gitáros (Def Leppard) és Vinny Appice dobos (ex-Black Sabbath) felállású szuperformáció Jericho című lemeze március 31-én jön ki az earMUSIC gondozásában. Első előzetes gyanánt a Ghost Town című szerzemény került bemutatásra, amelyről Andrew Freeman a következőket mondta:

„A dal részemről egy ciklus megtörését mutatja be különböző nézőpontokból. Magánélet szempontjából ez lehet a család, a karrier vagy az élettől való elvárások, amelyek egy nem kívánt vagy váratlan állapotba juttatják az embert. Magasabb szinteken a kormányzati elvárásokkal foglalkozik. Értelmetlen, etikátlan elképzelésekkel és törvényekkel, amelyek normákká válnak, miközben szemet hunynak a nagyobb problémák felett.”

A Jericho a zenekar elmondása szerint minden, csak nem egy „Zoom-album”. Hiszen, a zenészek abszolút régimódi stílusban rögzítették azt: együtt a stúdióban.

„A Last In Line-nál, ahogyan a Dio esetében is tettük, élőben vettük fel az alapsávokat – magyarázta Vivian Campbell. – Fontos volt számunkra, hogy a közös játék szinkópáinak energiáját – hasonlóan az élő koncertek energiájához – valós időben rögzítsük. Ez a lemez mindkét világ legjavát képviseli: egy energikus zenekari előadás szellemiségét, illetve az egyéni produkcióink reflektáltabb és árnyaltabb tulajdonságait is.”

Vinny Apice hozzátette: „A Last In Line összes zenei ereje itt állt össze egy szupererős új lemez erejéig. Nyomjátok meg a lejátszás gombot és kapcsoljátok be a biztonsági öveket!”

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 348 – 2022/11-2023/1
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. MANESKIN
  Rush!
 2. RIVERSIDE
  ID.entity
 3. OBITUARY
  My Will To Live
 4. CARCASS
  Necroticism
 5. ROTTING CHRIST
  Rituals
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. VISIONS OF ATLANTIS
  Clocks
 2. KING'S X
  Three Sides Of One
 3. PARKWAY DRIVE
  Darker Still
 4. ALEXISONFIRE
  Otherness
 5. ONE BAD SON
  Black Buffalo
HAJÓGYÁR x hw