Skip to content

KK’S PRIEST – Ősszel jön a második lemezük

A Judas Priest egykori gitárosa, K.K. Downing által vezetett KK’s Priest szeptember 29-én adja ki második albumát, The Sinner Rides Again címmel, a Napalm Records gondozásában. Az énekes Tim „Ripper” Owens, a gitáros A.J. Mills (Hostile), a basszusgitáros Tony Newton (Voodoo Six) és a dobos Sean Elg (Deathriders, Cage) igyekeztek megduplázni a debütáló nagylemezük melodikus erejét, amelyet több zenei magazin is „rendkívül élvezetesnek” tartott. A The Sinner Rides Again kilenc szerzeményt fog felvonultatni, a zeneszerző és a producer maga K.K. Downing volt, a keverést és a maszterelést pedig Jacob Hansen végezte el.

„Joggal mondhatjuk, hogy a Napalm Records vezető szerepet tölt be a heavy metal műfajban, méghozzá igen régóta – mondta a kiadóválasztással kapcsolatban K.K. Downing. – Fantasztikus névsorral rendelkeznek, mind a már befutott, mind az olyan új zenekarok és művészek terén, akikkel számolni kell. Vagyis, a világ jelenlegi és jövőbeni legjobb vezető metal együtteseinek listájáról van szó. Örömmel számolhatok be róla, hogy nagyon izgatottan várjuk a Napalm Recordsszal való együttműködést és közös munkát!”

„K.K. Downing a The Sinner Rides Again című második albumával egy abszolút zseniális heavy metal remekművet hozott létre – lelkendezett a Napalm Records vezető A&R-munkatársa, Sebastian Münch. – Egy olyat, amely véleményem szerint ki fogja állni az idő próbáját, és amelyet a metal rajongók sok-sok éven át fognak hallgatni, szerte a világon. K.K. Downing egy zseni, Tim ’Ripper’ Owens éneke pedig egyszerűen megbabonázó! A Napalm Records abszolút büszke arra, hogy segíthet tovább építeni ezt az örökséget!”

Ugyan szeptember 29-e még messze van, de az első ízelítőt máris megkaptuk az albumról, a One More Shot at Glory című szerzemény képében.

„Hogy folytassam a tradicionális rock és metal örökségét, amelynek több mint 50 éve szerencsém van részese lenni, ez a legújabb, The Sinner Rides Again című album azért jött létre, hogy elvigye a hallgatót egy olyan utazásra, amely egyszerre valós és fiktív, habár néha kétértelmű karakterekkel rendelkezik – folytatta K.K. Downing. – Ezek a dalok lehetővé teszik eme csodás zenei műfaj rajongói számára, hogy a képzeletükben elmenekülhessenek a valóságból, és velünk együtt élhessék át a heavy metal élményt a jövőben is.”

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw