Skip to content

KISSIN’ DYNAMITE – Új dal és klip a januári albumról: Coming Home

Not The End Of The Road címmel január 21-én jön majd ki a Napalm kiadóhoz szerződött Kissin’ Dynamite új stúdióalbuma, a 2018-as Ecstasy lemez utódja. Már itt is van a klippel kísért ötödik előzetes nóta a dallamos metalt nyomató német bandától.

A Coming Home nem arról szól, hogy visszatérünk egy adott helyre. Sokkal inkább az a talán legmeghittebb érzés van benne, hogy érzed, hogy élsz, hogy önmagad vagy és hogy szeretet van a szívedben, bárhol is tartózkodsz éppen. Ez egy felbecsülhetetlen értékű ajándék.

Ande Braun gitáros:A Not The End Of The Road egy olyan album, amely pontosan tükrözi a 2018-as Ecstasy óta zenekarként szerzett tapasztalatainkat. És mindezt csak kihangsúlyozzák az olyan dalok, mint a Not The End Of The Road, a What Goes Up, a Yoko Ono vagy az Only The Dead. Készen állunk bármire, összefogtunk és fel akarunk jutni a rockolimposzra! A Coming Home, a Gone For Good és a Scars nóták meg olyan valódi érzésekkel foglalkoznak, mint a magány, a honvágy és a szomorúság, amelyek szintén az élet részei.

Hannes Braun énekes:Már az Ecstasy lemeznél sem kötöttünk kompromisszumokat, csakis olyan zenét akartunk írni, ami belőlünk szól. A Not The End Of The Roadnál meg bármiféle döccenő nélkül ezt folytattuk tovább.


www.facebook.com/Kissindynamiterocks
 KISSIN’ DYNAMITE – Coming Home
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)Mindannyian ismerjük Yoko Onót és a meglehetősen kétélű sztoriját. Ez a dalunk pont az olyan emberekről szól, mint Yoko Ono, akik mint egy pók, először a hálójukba csalnak, hogy aztán kihasználjanak. A klipben is megpróbáltuk felvázolni, vagy még inkább, átrendezni Yoko művészetét… (nevet) jó szórakozást hozzá!


KISSIN’ DYNAMITE – Yoko Ono
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)
A Good Life című dalban vendégeik is vannak: Alea the Modest (Saltatio Mortis), Charlotte Wessels (ex-Delain) és Guernica Mancini (Thundermother).

A Kissin’ Dynamite új dala egyben jótékonysági célt is szolgál, a rákkal küzdő gyermekeknek akarnak segíteni, ezért össze is fogtak egy német alapítvánnyal (Förderverein für krebskranke Kinder Tübingen e.V.).


KISSIN’ DYNAMITE – Good Life
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)
A What Goes Up-ban mindent kimaxoltunk, igyekeztünk visszahozni a stadionrockot! Egy ízes riff vezet be a dalba, amelyet dübörgő kettő-négy keretez. Azonnal úgy érzed, hogy fel kell venned a bőrdzsekit és egyszerűen csak jól kell érezned magad a haverjaiddal. A főszereplőnk már mindent elért, de továbbra is elégedetlen. Mindezt egy filmszerű, nagyképernyős videóban akartuk átadni, felvonultatva minden elképzelhető klisét, csak mert megtehetjük! Ugorjatok hát bele a stadionrock hangulatos, már-már elfeledett világába, mert ami felfelé megy, annak majd lefelé is jönnie kell!


KISSIN’ DYNAMITE – What Goes Up
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)
KISSIN’ DYNAMITE – Not The End Of The Road
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)

KISSIN’ DYNAMITE – Not The End Of The Road
(01/21 – Napalm)

01. Not The End Of The Road
02. What Goes Up
03. Only The Dead
04. Good Life
05. Yoko Ono
06. Coming Home
07. All For A Halleluja
08. No One Dies A Virgin
09. Gone For Good
10. Defeat It
11. Voodoo Spell
12. Scars

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw