Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

KISSIN’ DYNAMITE – Új dal és klip a januári albumról: Coming Home

Not The End Of The Road címmel január 21-én jön majd ki a Napalm kiadóhoz szerződött Kissin’ Dynamite új stúdióalbuma, a 2018-as Ecstasy lemez utódja. Már itt is van a klippel kísért ötödik előzetes nóta a dallamos metalt nyomató német bandától.

A Coming Home nem arról szól, hogy visszatérünk egy adott helyre. Sokkal inkább az a talán legmeghittebb érzés van benne, hogy érzed, hogy élsz, hogy önmagad vagy és hogy szeretet van a szívedben, bárhol is tartózkodsz éppen. Ez egy felbecsülhetetlen értékű ajándék.

Ande Braun gitáros:A Not The End Of The Road egy olyan album, amely pontosan tükrözi a 2018-as Ecstasy óta zenekarként szerzett tapasztalatainkat. És mindezt csak kihangsúlyozzák az olyan dalok, mint a Not The End Of The Road, a What Goes Up, a Yoko Ono vagy az Only The Dead. Készen állunk bármire, összefogtunk és fel akarunk jutni a rockolimposzra! A Coming Home, a Gone For Good és a Scars nóták meg olyan valódi érzésekkel foglalkoznak, mint a magány, a honvágy és a szomorúság, amelyek szintén az élet részei.

Hannes Braun énekes:Már az Ecstasy lemeznél sem kötöttünk kompromisszumokat, csakis olyan zenét akartunk írni, ami belőlünk szól. A Not The End Of The Roadnál meg bármiféle döccenő nélkül ezt folytattuk tovább.


www.facebook.com/Kissindynamiterocks
 



KISSIN’ DYNAMITE – Coming Home
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)



Mindannyian ismerjük Yoko Onót és a meglehetősen kétélű sztoriját. Ez a dalunk pont az olyan emberekről szól, mint Yoko Ono, akik mint egy pók, először a hálójukba csalnak, hogy aztán kihasználjanak. A klipben is megpróbáltuk felvázolni, vagy még inkább, átrendezni Yoko művészetét… (nevet) jó szórakozást hozzá!


KISSIN’ DYNAMITE – Yoko Ono
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)




A Good Life című dalban vendégeik is vannak: Alea the Modest (Saltatio Mortis), Charlotte Wessels (ex-Delain) és Guernica Mancini (Thundermother).

A Kissin’ Dynamite új dala egyben jótékonysági célt is szolgál, a rákkal küzdő gyermekeknek akarnak segíteni, ezért össze is fogtak egy német alapítvánnyal (Förderverein für krebskranke Kinder Tübingen e.V.).


KISSIN’ DYNAMITE – Good Life
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)




A What Goes Up-ban mindent kimaxoltunk, igyekeztünk visszahozni a stadionrockot! Egy ízes riff vezet be a dalba, amelyet dübörgő kettő-négy keretez. Azonnal úgy érzed, hogy fel kell venned a bőrdzsekit és egyszerűen csak jól kell érezned magad a haverjaiddal. A főszereplőnk már mindent elért, de továbbra is elégedetlen. Mindezt egy filmszerű, nagyképernyős videóban akartuk átadni, felvonultatva minden elképzelhető klisét, csak mert megtehetjük! Ugorjatok hát bele a stadionrock hangulatos, már-már elfeledett világába, mert ami felfelé megy, annak majd lefelé is jönnie kell!


KISSIN’ DYNAMITE – What Goes Up
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)




KISSIN’ DYNAMITE – Not The End Of The Road
(a 2022-es Not The End Of The Road album előzeteseként)





KISSIN’ DYNAMITE – Not The End Of The Road
(01/21 – Napalm)

01. Not The End Of The Road
02. What Goes Up
03. Only The Dead
04. Good Life
05. Yoko Ono
06. Coming Home
07. All For A Halleluja
08. No One Dies A Virgin
09. Gone For Good
10. Defeat It
11. Voodoo Spell
12. Scars





KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.