KING DIAMOND – Cuki fotót tett közzé a 4 éves, félig magyar fiával, Byronnal

Már négy éves King Diamond és magyar feleségének kisfia, Byron. A The Puppet Master és a Give Me Your Soul… lemezeken is szereplő Livia Zita, valamint a legendás dán énekes nem futtatja Byron képeit a közösségi médiában, ezúttal azonban a büszke apuka közzétett egy közös fotót Byronnal.

Egy klassz séta a kis herceggel. Stay Heavy

Közben pedig várjuk a híreket az új King Diamond és az új Mercyful Fate lemezekről…

www.facebook.com/kingdiamondofficialMiért Byron a kissrác neve? Mert King Diamond kedvenc énekese a néhai Uriah Heep frontember, David Byron.


És hogy ismerte meg a Texasban élő dán énekes a magyar feleségét?

Livia a magazinunk, a magyar Hammer számára készített telefonos interjút a legendás énekessel.


King Diamond:
Hihetetlenül jól megtaláltuk a közös hangot. És utána nem tudtam nem gondolni rá. Akkoriban mindketten nehéz időket éltünk át. Összepasszoltunk. Idővel valahogy megkérdeztem, hogy küldene-e egy képet magáról.

Hónapokon át beszélgettünk, de nem tudtam, hogy Livia hány éves… És azt sem, hogy hogy néz ki. Aztán amikor elmondta a korát (Livia 28 évvel fiatalabb Kingnél), egyszerűen nem akartam elhinni.

A kor csak egy szám. Lelki társak vagyunk.


KING DIAMOND – Masquerade Of Madness (a 2021-es album előzeteseként)


King Diamond októberben:

És hogy mikor is hallhatjuk a végeredményt?


“Mindent átalakítottak a történtek, ez nyilvánvaló. Először a Mercyful Fate indul majd koncertezni, azokonm az európai fesztiválokon játszunk majd, amelyeknek most kellett volna megtörténniük. Először Dániába megyünk, ott fogunk próbálni, aztán van úgy nyolc fesztivál Európában, majd az egész cuccot átreptetjük az USA-ba, hogy Las Vegasban játsszunk. Lesz néhány új dal is a jövő nyári programban a Mercyful Fate lemezről, amúgy viszont csakis a korai nótákat nyomjuk majd, azaz az EP-ről, a Melissáról és a Don’t Break The Oath-ról. Egészen régi dalokat játszunk majd, és melléjük pár újat.

A következő év másik fele pedig a King Diamondról kell szóljon, az új lemezről, aztán turné, turné, turné, amíg csak meg nem állunk. De inkább a vírus dönt majd, mint mi, de az idei azért nem egy elvesztegetett év, hiszen a saját tempónkban dolgozhatunk a lemezeken, nem egy másik stúdióban kell lefoglalni a dátumokat. És ennek rettentően örülök. Akár éjjel háromkor is nekiláthatok felvételeket készíteni, idehaza senki sem zavar a munkában.”


A legutóbbi Kind Diamond album a 2007-es Give Me Your Soul… Please volt, a Mercyful Fate pedig ebben az évezredben még nem is adott ki lemezt, a ‘9’ címet viselő album még 1999-ben látott napvilágot.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.