KILL THE LIGHTS – Már két ex-Bullet For My Valentine tag van a bandában, új dal: Chasing Shadows

Az ex-Bullet For My Valentine basszer, Jay James is csatlakozott a Kill The Lights-hoz, az új daluk címe pedig Chasing Shadows.

A Kill The Lights-ban eredetileg a Bullet For My Valentine alapító dobosa, a zenekarból hivatalosan 2017 decemberében kiszállt Moose, azaz Michael Thomas egyesítette erőit James Clark énekessel (Throw The Fight), valamint Jordan Whelan (Still Remains) és TravisMontgomery (Threat Signal) gitárosokkal. 2019-ben mutatták be az első dalukat, tavaly augusztusban pedig a debütáló lemezük, a The Sinner is kijött. Azóta ez a mostani Chasing Shadows az első friss nótájuk.

A Chasing Shadows szövegében is tökéletes arra, hogy újra bemutassuk Jayt és tehetségét a világnak. A szöveg a múltbeli döntésekkel és kudarcokkal való együttélés mentális küzdelmét tárgyalja, valamint azt az erőfeszítést, ami ahhoz szükséges, hogy újra a csúcsra jussunk. A Chasing Shadows arról szól, hogy bebizonyítsd, a kétkedők tévednek, hogy verejtékkel, vérrel és könnyekkel mutasd meg a világnak, hogy elég jó vagy és mindig is elég jó voltál!

www.facebook.com/OfficialKillTheLights
KILL THE LIGHTS – Chasing Shadows (2021)

KILL THE LIGHTS – The Sinner (a 2020-as album)


James Clark:

“A Plagues szövege a magánytól való félelemről szól, és arról az érzésről is, hogy távol vagy a családtól, a barátokról, a szeretteidtől. Mindez arra késztet, hogy mélyen magadba nézz és elfogadd, hogy gyengék, sebezhetők vagyunk. Szükségünk van a társas kapcsolatokra és a szeretetre. Arra is emlékeztet ez a szöveg, hogy minden egyes napot értékelni kell, a rossz helyzetekből pedig kihozni a legjobbat, mert semmire sincs garancia.”KILL THE LIGHTS – Plagues (2020)

KILL THE LIGHTS – Shed My Skin (2020)
KILL THE LIGHTS – Watch You Fall (2020)
KILL THE LIGHTS – The Faceless (2019)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.