JUDAS PRIEST – Rob Halford magára vállalta az egygitáros őrült ötletet

A múlt hónapban a Judas Priest azzal állt elő, hogy “könyörtelen négytagú heavy metal zenekarként” térnek vissza a turnézáshoz, mivel a turnégitárosuk, Andy Sneap, aki Tom Allom mellett a zenekar 2018-as Firepower című albumának társproducere volt, visszavonul, hogy újra a stúdiómunkára koncentráljon, beleértve a készülő Judas Priest lemezt.

A bejelentés nem annyira tetszett a rajongóknak, de még Andy Sneap sem értette, hogy mi is történik, a felháborodás pedig olyan mértékű volt, hogy a Judas Priest alig egy héttel később a terveik megváltozásáról számolt be: “Tekintettel mindarra, ami a közelmúltban történt, egyhangúlag úgy döntöttünk, hogy változatlan felállásban folytatjuk a koncertezést. Rob, Ian, Richie, Scott és Andy mellé Glenn is csatlakozik hozzánk, amikor csak tud… szóval hamarosan találkozunk mindannyiótokkal, miközben együtt ünnepeljük a Judas Priest 50 masszív heavy metal évét!”.


A Billboardnak nemrég adott interjújában a Judas Priest énekese, Rob Halford magára vállalta a balhét:

“Ez az egész tőlem jött, nem a zenekartól. Nyilván az arcomba robbant az egész, nem igaz? Ha ezt a négyes dolgot csináltuk volna meg, az egyszerűen nem lett volna helyes, nevetséges lett volna, őrült, kettyós és dilis, úgyhogy iszom egy csésze teát és pihenek. De ez már a múlté. Azt hiszem, hogy a szívem a helyén volt, de nem én vagyok az első zenész, akinek őrült ötletei támadtak.”


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.