Skip to content

JASON NEWSTED – Az ex-Metallica basszer nem száll be a Megadethbe

Éppen egy hete jelentette be a Megadeth, hogy megváltak David Ellefson basszusgitárostól, és azóta számos pletyka kering arról, hogy ki is lesz az utódja. Többek között Jason Newsted neve is felmerült, aki éppen 20 éve hagyta ott a Metallicát. Jason azonban bizonyosan nem száll be a Megadethbe, ezt a felesége, Nicole tette közzé egy Instagram-posztban.

Sziasztok srácok! Két dolog:

1. Jason nem csatlakozik a Megadethhez. Béke velük. Hallgassatok metalt.”

2. Jasonnek nincs saját oldala a közösségi médiában, többek között nincs TikTok, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Onlyfans vagy Tinder oldala sem. Ha egy Jason Newsted oldaltól vagy bármely más, magát Jasonnak kiadó oldaltól kaptok üzenetet, tudnotok kell, hogy az nem Jasontől jött, így a saját felelősségetekre járjatok el.

 

Az 58 éves ex-Metallica basszernek egy tavaly februárban adott interjúja a múlt hónapban került fel a Youtube-ra. A beszélgetés során Jason Newsted beszámolt a sorozatos vállműtéteiről, amelyek miatt jó ideig képtelen volt játszani.

A műtétek eléggé visszavetettek. Folytattam a zenélést, amennyire csak képes voltam erre, de azóta sem tudtam teljesen visszatérni. Nagyjából 90 százalékos teljesítményre vagyok képes. Nem is tudnék egy fullos Metallica szettet lenyomni, nem tudnék többé úgy koncertezni.

Arra a zenére vagyok képes, amit a The Chophouse Banddel játszunk (Newsted főleg akusztikus projektje). játszom, az az, amit én is képes vagyok játszani. És ez néha gonosz, néha meg szép és csúnya, meg minden ilyesmi, de azt tudom, hogy ezt örökké tudom játszani. Ezt a zenét és a Johnny Cash cuccokat akár itt ülve vagy ott fekve, vagy akár táncolva is játszhatom, zenélni még mindig tudok. Az azonban biztos, hogy úgy már nem tudok játszani, ahogy a Voivodban, a Metallicában – bármelyik zenekarban – szeretnék. Ehhez már nincs meg a fizikumom. Évente csak hat koncertet adok (a Chophouse-zal), és azokat rendesen végig is tolom.

https://www.youtube.com/watch?v=4eWgdEitky0&ab_channel=FloridaDailyPost

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw