JASON NEWSTED – Az ex-Metallica basszer nem száll be a Megadethbe

Éppen egy hete jelentette be a Megadeth, hogy megváltak David Ellefson basszusgitárostól, és azóta számos pletyka kering arról, hogy ki is lesz az utódja. Többek között Jason Newsted neve is felmerült, aki éppen 20 éve hagyta ott a Metallicát. Jason azonban bizonyosan nem száll be a Megadethbe, ezt a felesége, Nicole tette közzé egy Instagram-posztban.

Sziasztok srácok! Két dolog:

1. Jason nem csatlakozik a Megadethhez. Béke velük. Hallgassatok metalt.”

2. Jasonnek nincs saját oldala a közösségi médiában, többek között nincs TikTok, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Onlyfans vagy Tinder oldala sem. Ha egy Jason Newsted oldaltól vagy bármely más, magát Jasonnak kiadó oldaltól kaptok üzenetet, tudnotok kell, hogy az nem Jasontől jött, így a saját felelősségetekre járjatok el.

 

Az 58 éves ex-Metallica basszernek egy tavaly februárban adott interjúja a múlt hónapban került fel a Youtube-ra. A beszélgetés során Jason Newsted beszámolt a sorozatos vállműtéteiről, amelyek miatt jó ideig képtelen volt játszani.

A műtétek eléggé visszavetettek. Folytattam a zenélést, amennyire csak képes voltam erre, de azóta sem tudtam teljesen visszatérni. Nagyjából 90 százalékos teljesítményre vagyok képes. Nem is tudnék egy fullos Metallica szettet lenyomni, nem tudnék többé úgy koncertezni.

Arra a zenére vagyok képes, amit a The Chophouse Banddel játszunk (Newsted főleg akusztikus projektje). játszom, az az, amit én is képes vagyok játszani. És ez néha gonosz, néha meg szép és csúnya, meg minden ilyesmi, de azt tudom, hogy ezt örökké tudom játszani. Ezt a zenét és a Johnny Cash cuccokat akár itt ülve vagy ott fekve, vagy akár táncolva is játszhatom, zenélni még mindig tudok. Az azonban biztos, hogy úgy már nem tudok játszani, ahogy a Voivodban, a Metallicában – bármelyik zenekarban – szeretnék. Ehhez már nincs meg a fizikumom. Évente csak hat koncertet adok (a Chophouse-zal), és azokat rendesen végig is tolom.

https://www.youtube.com/watch?v=4eWgdEitky0&ab_channel=FloridaDailyPost

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.