Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

JASON NEWSTED – Az ex-Metallica basszer nem száll be a Megadethbe

Éppen egy hete jelentette be a Megadeth, hogy megváltak David Ellefson basszusgitárostól, és azóta számos pletyka kering arról, hogy ki is lesz az utódja. Többek között Jason Newsted neve is felmerült, aki éppen 20 éve hagyta ott a Metallicát. Jason azonban bizonyosan nem száll be a Megadethbe, ezt a felesége, Nicole tette közzé egy Instagram-posztban.

Sziasztok srácok! Két dolog:

1. Jason nem csatlakozik a Megadethhez. Béke velük. Hallgassatok metalt.”

2. Jasonnek nincs saját oldala a közösségi médiában, többek között nincs TikTok, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Onlyfans vagy Tinder oldala sem. Ha egy Jason Newsted oldaltól vagy bármely más, magát Jasonnak kiadó oldaltól kaptok üzenetet, tudnotok kell, hogy az nem Jasontől jött, így a saját felelősségetekre járjatok el.

 

Az 58 éves ex-Metallica basszernek egy tavaly februárban adott interjúja a múlt hónapban került fel a Youtube-ra. A beszélgetés során Jason Newsted beszámolt a sorozatos vállműtéteiről, amelyek miatt jó ideig képtelen volt játszani.

A műtétek eléggé visszavetettek. Folytattam a zenélést, amennyire csak képes voltam erre, de azóta sem tudtam teljesen visszatérni. Nagyjából 90 százalékos teljesítményre vagyok képes. Nem is tudnék egy fullos Metallica szettet lenyomni, nem tudnék többé úgy koncertezni.

Arra a zenére vagyok képes, amit a The Chophouse Banddel játszunk (Newsted főleg akusztikus projektje). játszom, az az, amit én is képes vagyok játszani. És ez néha gonosz, néha meg szép és csúnya, meg minden ilyesmi, de azt tudom, hogy ezt örökké tudom játszani. Ezt a zenét és a Johnny Cash cuccokat akár itt ülve vagy ott fekve, vagy akár táncolva is játszhatom, zenélni még mindig tudok. Az azonban biztos, hogy úgy már nem tudok játszani, ahogy a Voivodban, a Metallicában – bármelyik zenekarban – szeretnék. Ehhez már nincs meg a fizikumom. Évente csak hat koncertet adok (a Chophouse-zal), és azokat rendesen végig is tolom.

https://www.youtube.com/watch?v=4eWgdEitky0&ab_channel=FloridaDailyPost

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV