Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

INTO ETERNITY – A volt Iced Earth énekes szerint Jon Schaffer “nagyon elcseszte”

Pár nappal ezelőtt az ex-Iced Earth énekes, Stu Bock hivatalosan is visszatért eredeti bandájába, a kanadai Into Eternity-be, ennek kapcsán adott interjút a The Metal Voice-nak. Július 31-én már fel is lépett a zenekarral a Loud As Hell fesztiválon az albertai Drumhellerben.

A kanadai Stu Block 2011-ben hagyta ott az Into Eternityt, hogy beszálljon az Iced Earth-be, ahol három lemez is készült vele: Dystopia (2011), Plagues Of Babylon (2014) és Incorruptible (2017). Az Into Eternityben Amanda Kiernan váltotta fel, ott egyetlen lemez született, a 2018-as The Sirens. A jövőben Amanda is marad a bandában, az Into Eternity tehát mostantól két énekessel dolgozik.

Stu Block idén februárban lépett ki az Iced Earthből, a zenekar vezetőjének emlékezetes balhéját követően. Szerinte Jon Schaffer “nagyon elcseszte”, amikor részt vett a január 6-i erőszakos zavargásban az amerikai Capitoliumnál. Ismert, hogy Schaffer két vádpontban vallotta magát bűnösnek: a kongresszus hivatalos eljárásának akadályozásában, valamint a Capitolium korlátozott területére való behatolásban – halálos vagy veszélyes fegyverrel felfegyverkezve.
Stu Block énekes a kanadai The Metal Voice-nak:


Mindannyian hozunk rossz döntéseket, ember, és ő nagyon elcseszte. Biztos vagyok benne, hogy ezt ő is tudja, és szerintem mindenki tudja ezt, akinek van egy kis esze… A határ, amit átlépett azzal, hogy bement (a Capitolium épületébe), meg minden ilyesmi… Annyi minden történt vele. Szégyen, ami történt. Fáj, mert az embernek vannak tervei, és nem szabhatod meg valaki másnak, hogy mit tegyen – nem mondhatod meg egy rendkívül erős akaratú embernek, hogy mit csináljon, ez nem lehetséges. Azok mind hiábavaló szavak lennének.

Végeredményben nem gyűlölöm őt. Nem vergődöm semmilyen gyűlöletben. Szomorú vagyok. Rosszul érzem magam, hogy minden úgy történt, ahogy történt. Talán egy nap majd elbeszélgetünk. Nem tudom. Nem tudom. Nem vagyok benne biztos. De azt hiszem, tudja, hogy még mindig van hely számára a szívemben, mert láttam, hogy az az ember sok csodálatos, nagyszerű dolgot tett az emberekért. De én csak tovább akarok lépni. Ez a helyzet.KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.