INTO ETERNITY – A volt Iced Earth énekes szerint Jon Schaffer “nagyon elcseszte”

Pár nappal ezelőtt az ex-Iced Earth énekes, Stu Bock hivatalosan is visszatért eredeti bandájába, a kanadai Into Eternity-be, ennek kapcsán adott interjút a The Metal Voice-nak. Július 31-én már fel is lépett a zenekarral a Loud As Hell fesztiválon az albertai Drumhellerben.

A kanadai Stu Block 2011-ben hagyta ott az Into Eternityt, hogy beszálljon az Iced Earth-be, ahol három lemez is készült vele: Dystopia (2011), Plagues Of Babylon (2014) és Incorruptible (2017). Az Into Eternityben Amanda Kiernan váltotta fel, ott egyetlen lemez született, a 2018-as The Sirens. A jövőben Amanda is marad a bandában, az Into Eternity tehát mostantól két énekessel dolgozik.

Stu Block idén februárban lépett ki az Iced Earthből, a zenekar vezetőjének emlékezetes balhéját követően. Szerinte Jon Schaffer “nagyon elcseszte”, amikor részt vett a január 6-i erőszakos zavargásban az amerikai Capitoliumnál. Ismert, hogy Schaffer két vádpontban vallotta magát bűnösnek: a kongresszus hivatalos eljárásának akadályozásában, valamint a Capitolium korlátozott területére való behatolásban – halálos vagy veszélyes fegyverrel felfegyverkezve.
Stu Block énekes a kanadai The Metal Voice-nak:


Mindannyian hozunk rossz döntéseket, ember, és ő nagyon elcseszte. Biztos vagyok benne, hogy ezt ő is tudja, és szerintem mindenki tudja ezt, akinek van egy kis esze… A határ, amit átlépett azzal, hogy bement (a Capitolium épületébe), meg minden ilyesmi… Annyi minden történt vele. Szégyen, ami történt. Fáj, mert az embernek vannak tervei, és nem szabhatod meg valaki másnak, hogy mit tegyen – nem mondhatod meg egy rendkívül erős akaratú embernek, hogy mit csináljon, ez nem lehetséges. Azok mind hiábavaló szavak lennének.

Végeredményben nem gyűlölöm őt. Nem vergődöm semmilyen gyűlöletben. Szomorú vagyok. Rosszul érzem magam, hogy minden úgy történt, ahogy történt. Talán egy nap majd elbeszélgetünk. Nem tudom. Nem tudom. Nem vagyok benne biztos. De azt hiszem, tudja, hogy még mindig van hely számára a szívemben, mert láttam, hogy az az ember sok csodálatos, nagyszerű dolgot tett az emberekért. De én csak tovább akarok lépni. Ez a helyzet.KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.