Skip to content

INTO ETERNITY – A volt Iced Earth énekes szerint Jon Schaffer „nagyon elcseszte”

Pár nappal ezelőtt az ex-Iced Earth énekes, Stu Bock hivatalosan is visszatért eredeti bandájába, a kanadai Into Eternity-be, ennek kapcsán adott interjút a The Metal Voice-nak. Július 31-én már fel is lépett a zenekarral a Loud As Hell fesztiválon az albertai Drumhellerben.

A kanadai Stu Block 2011-ben hagyta ott az Into Eternityt, hogy beszálljon az Iced Earth-be, ahol három lemez is készült vele: Dystopia (2011), Plagues Of Babylon (2014) és Incorruptible (2017). Az Into Eternityben Amanda Kiernan váltotta fel, ott egyetlen lemez született, a 2018-as The Sirens. A jövőben Amanda is marad a bandában, az Into Eternity tehát mostantól két énekessel dolgozik.

Stu Block idén februárban lépett ki az Iced Earthből, a zenekar vezetőjének emlékezetes balhéját követően. Szerinte Jon Schaffer „nagyon elcseszte”, amikor részt vett a január 6-i erőszakos zavargásban az amerikai Capitoliumnál. Ismert, hogy Schaffer két vádpontban vallotta magát bűnösnek: a kongresszus hivatalos eljárásának akadályozásában, valamint a Capitolium korlátozott területére való behatolásban – halálos vagy veszélyes fegyverrel felfegyverkezve.
Stu Block énekes a kanadai The Metal Voice-nak:


Mindannyian hozunk rossz döntéseket, ember, és ő nagyon elcseszte. Biztos vagyok benne, hogy ezt ő is tudja, és szerintem mindenki tudja ezt, akinek van egy kis esze… A határ, amit átlépett azzal, hogy bement (a Capitolium épületébe), meg minden ilyesmi… Annyi minden történt vele. Szégyen, ami történt. Fáj, mert az embernek vannak tervei, és nem szabhatod meg valaki másnak, hogy mit tegyen – nem mondhatod meg egy rendkívül erős akaratú embernek, hogy mit csináljon, ez nem lehetséges. Azok mind hiábavaló szavak lennének.

Végeredményben nem gyűlölöm őt. Nem vergődöm semmilyen gyűlöletben. Szomorú vagyok. Rosszul érzem magam, hogy minden úgy történt, ahogy történt. Talán egy nap majd elbeszélgetünk. Nem tudom. Nem tudom. Nem vagyok benne biztos. De azt hiszem, tudja, hogy még mindig van hely számára a szívemben, mert láttam, hogy az az ember sok csodálatos, nagyszerű dolgot tett az emberekért. De én csak tovább akarok lépni. Ez a helyzet.KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw